sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

8.6.2014 Sepon kurssi

SEPON KURSSI
Nyt on käyty Sepon kolmen kerran kurssi ohjaajan liikkumisesta, tasapainosta ja ketteryydestä. Olin siis ilman koiraa, koska Pyry oli vielä saikulla. Ja arvatkaa tekikö mieli mennä edes jonku koiran kanssa. Mutta toki tykkään kattooki, kun muut menee, siitäkin oppii.


Lägi järjestää: Ohjaus- ja liikkuvuuskurssi agilityohjaajille
*Liiku nopeammin, vahvemmin, paremmin!*
Agiltyssa ohjaajan taito liikkua ja tietoisuus kropastansa on todella tärkeää.
Ohjaajan hyvä tasapaino ja koordinaatio luovat perustan nopealle ja tarkalle ohjaukselle.
Tule oppimaan tälle kurssille kuinka voit parantaa omaa liikettäsi agilitykentällä ja kuinka kiristät sekunteja pois kisaradoista!
Opit lämmittelemään itsesi kunnolla, millainen on nopea juoksutekniikka sekä mm. hyödyntämään painopisteen siirtoja ohjauksessa.
Kurssilla keskitytään erityisesti ohjaajan liikkumiseen, tasapainoon ja ketteryyteen.
Kurssi sopii kaikentasoisille, vasta-alkajista konkareihin.
Kurssille otetaan 8 koirakkoa ja sen lisäksi 8 koiratonta henkilöä, sillä kurssilla tehdään paljon harjoituksia ilman koiraa.
Kurssiin sisältyy luento (3h) ja kaksi käytännöntreeni-iltaa (2x4h). Käytännöntreenit sisähallissa.
Kurssin vetäjänä toimii agilityn monitoimimies Seppo Savikko (FFAgility).

Pointtihan on siinä, että noita sitten pitäis harjoitella, että menisivät selkäytimeen ja tulisivat radalla sitten automatik. Tämä kaikkihan on tietysti mun ja Pyryn hyväks ja avuks. Sekunteja pois....noooh....ei sen ny viel niin väliä, mutta juoksutekniikka jolla esim. suunnanvaihdot on taloudellisia ja askel kevyttä. Juostaan PÄKIÖILLÄ ja missä PAINOPISTE milloinkin. Ja ainakin opin lämppäämään itseni kunnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti