torstai 28. elokuuta 2014

28.8.2014 Elokuun vimoset

ELOKUUN VIMOSET

Tiistaina oli omatoimitreenit, mutta saatiin Pauliinalta treeni, välistävetoja, iik ja ääk, not my favorite. Ja olihan meillä vähän ongelmia, kolme hyppyä pitkillä väleillä ja putket molemmissa päissä ettei vauhti loppuis kesken, haa. Eka edestä ja takasin takakautta. Kyllä vaan meille tuntu olevan tuo edestä meno helpompaa, muille takaa. Taas me ollaan poikkeavia.
Keskimmäinen rima tuppas putoomaan koko ajan ja mun hermot oli koetuksella. Ainakin muistin katsoa koiraa, mutta ajauduin juoksemaan aina ehkä liian lähelle Pyryn juoksulinjaa ja siitä ehkä nuo pudotukset. Yritin olla oikein tomera ja torua, mutta en taida olla kovin uskottava. Lopulta laitoin lelun kädestä taskuun, oliko se se vai vahinko, kun sitten välistävedot
onnistuivat. 
Sen sijaan putkijarrut ja putkesta kääntyminen onnistuivat aika hyvin. Haastava kohta, jossa ei yhtään tilaa valua putkesta ja hei me onnistuttiin. Tuo oli päivän piristys ja välistävedot jäivät treenihampaankoloon.

Torstaina pidin vapaapäivän ja päivällä käytiin treenimässä Jaanan kanssa. Ja arvatkaa mitäpä treenasin enimmäkseen. Ylläri ylläri, välistävetoja, onhan niiden nyt onnistuttava.
Olivat kyllä edelleen vaikeita meille, taas rimaa tuli alas. Varmistan jotenkin liikaa taakselähetystä ettei tule ohi, niin johan olen myöhässä heti. Ja tuo laukka vaan on niin pitkä, että se ohimeno tulee niin helposti. Mutta onnistuihan se vihdoin jokusen kerran. Sitten keksin kokeilla sitä paluuta toiselta puolelta, jolloin se muuttui taas edestä ohjaukseksi ja ei voi mitään, se vaan sujuu meiltä paremmin. No joo, ehkä tietää, että taakse työnnöt on heikompia ja niitä pitää treenata.
Puomin kontakteilta ei lipsunut kertaakaan ja kepitkin meni putken leijeröiden superisti (,vaikka Benji roikkui taas lähestulkoon Pyryn karvoissa pari kertaa).
Benji oli myös taitava pentu. B meni hienosti putkeen jopa parin siivekkeen kautta. Kujakepit oli myös hallussa. Laitettiin ensin tietty suoraan kepeille ja lopussa pari kertaa muutaman asteen vinosti ja hyvin osasi hakeutua oikeaan väliin. Penskat on aika ihania. Eikä mitään taka-ajatuksia, ehei.

En oo ilmonnu mihkään kisoihin, plääh, joten viikonloppuna ei tiedossa mitään, jollei nyt käy kentällä treenailemassa. Jos viikonloppuna keskittyis tokoilemaan.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti