maanantai 8. syyskuuta 2014

7.9.2014 Elinan opissa

ELINAN OPISSA

Eilinen meni kummipojan synttäreissä kun olis ollu kisoja. Tänään sitten oli kisoja vain kolmosluokille, ja me kun ei jostain syystä olla viel siellä. Ni sehän sopi enemmän ku hyvin, et pääsin Jänesniemen oppiin pitkästä aikaa.

Rata oli kuten aina, pitkä, haastava, vauhdikas ja just siks niin kiva. Radan suunnittelussa muutamassa kohdassa oli vähän vaikeuksia, kun tuntui, että kaikki ohjaukset oli vähän kökköjä. Sitten saatan vaihtaa ohjaussuunnitelmaa, kun olen katsonut muiden menevän. Ja sitten tuntuu, että Elinan takataskusta löytyy vielä suunnitelma, joka ei tullut edes mieleeni. 

Vaihdoin siis suunnitelmaa aika alussa, kun näin miten kiire Katilla tuli Duffyn kanssa. Mun jalat ei välttis mene niin kovaa, niin päätin vaihtaa ohjaukset kahteen peräkkäiseen takaaleikkaukseen, jälkimmäinen vielä okseri. Takaaleikkauksilla saan Pyrynkin kääntymään kovasta vauhdista. Ei hassummin meiltä, tai sanotaan meidän tasoon nähden.

Kaikissa kohdissa oli tekemistä ja pätkissä tietty tein, mutta yks kohta jäi erityisesti mieleeni. Puomin jälkeen tein välistävedon jollain japsilla ja pätkä jatkui vielä ansaputken ohi kepeille. Ei tosiaan mikään helppo kohta. Ja mikä fiilis, kun sen sai onnistumaan.

Ohjaajalla oli vähän vaikeuksia myös esim. muistaa "puomi" nimeltä, tarjosi mm. keppejä !?!!! Samoin kun keskityin oikein johonkin kohtaan, niin oli vaikeuksia muistaa miten rata jatkui. Voi voi, huolellisella ohjauksella pääsee vielä pitkälle, kun malttaa vain tehdä sen. Tosi hyvä fiilis jäi taas. Jostain syystä se on Elinan treeneissä enempi sääntö kuin poikkeus.

TOKOSSA TUNNARI

Illalla vielä tokotreeneihin treenaamaan tunnaria. Tehtiin sitä viimeks varmaan toukokuussa, kun oltiin sairiksella, eikä muutenkaan olla siinä vasta kuin alkutekijöissä. Ensin käytti enempi silmää, niin sitten piilotettiin kapula maastoon, niin joutui käyttämään ihan kunnolla nenää. Kivaahan se oli ja sain hyviä neuvoja, mutta keskityn noihin "uudempiin" juttuihin, kun/jos selviän lauantain AVO-luokan tokokokeesta. Toivottavasti ohjaaja osaa tällä kertaa jo säännöt, se ei oo kyllä ihan varmaa, ainakaan kun jännitys hyppää kehään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti