torstai 18. heinäkuuta 2013

18.7.2013 Torstaitreeni

TORSTAITREENI

Alunperin sovittiin Terhin ja Karoliinan kans, että vaikka ohjatut treenit on kesätauolla, niin yritetään torstaisin silti treenaa. Tähän mennessä mulla on aina ollut torstaisin jotain, mut nyt ei. Ja nytkin tuli hetken vettä taivaalta niin pal, et mietin jo viittiikö lähtee ollenkaan.

Tehtiin joku Rantamäki-Lahtisen, oikein kiva helpohko rata. Ja Pyry meni mielestäni aikas hyvin. Oli siinä pari ansakohtaa, mutta niistäkin selvittiin.

Takaakierrot tuppaa menee himpun liian läheltä ja rima saattaa lentää. Pitäiskö ruveta laittaa tolppaa eteen, menisköhän sillä jakeluun. Hmm...
Keppien jälkeen piti mennä vieressä olevalle hypylle ja se vaati mun puolenvaihtoa. Persjätöllä jäi pari kertaa vika keppiväli suorittamatta. Ei siis osata sitä. Ja valssi siinä tuntui niin kököltä. Ja hyppy vaati sylivekin ja katseen ja heti siitä mukaan ottamisen. Lisäksi 90 asteen kulma vaati vekkaamista, ettei loppusuora mennyt siksakille.

Mutta niin pal kauhhian kivast meni kepeillekki, et yritettiin oikein vaikeuttaa lisää vauhdittamal. Mut ei onnistunu, Pyry ja Troya meni molemmat niin hienost kepeille, jopa lähetettynä putkeen puomin toiselt puolelt niin että jäin sinne vielä ite, kun ei läpikään päässy. Mun täytys ihan todeta, et poikahan osaa jarruttaa. Vaik kuink kovaa meni kepeil, ni hän sit on oppinut itte jarruttaa ja kääntymään hankalastki kulmast jos meinas yli mennä. Nii hianoo. 
Sit otettiin viel puomi-putki-erottelua. Olinpa unohtanu sen treenaamisen kokonaan, mutta eipä siinäkään juur mitään ongelmaa ollu. 

Varsin hyödyllinen treeni! Ens kerralla jos sitten ottais välistävetoja vaikka.
Mut huomenaamul lisää treeniä. Viikonlopun sitten levätäänki, ko meikä ajatteli kattoo Live Streamia MM-karsinnoista Seinäjoelta. Toivottavasti se pelittää, voisin kattoo kisoja vaiks kuin pal. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti