lauantai 6. heinäkuuta 2013

6.7.2013 Lomalle lompsis

LOMALLE LOMPSIS

Vähän yli viikon loma, eikä oikeestaan mitään lomasuunnitelmia. Höh. Ei edes koulutuksia eikä agikisoja. Tossunpohjia niin polttelis. Nyt olis aikaa. 

Takapihalla ollaan tehty kolmella esteellä vaikka mitä kuvioita, valsseja, persjättöjä, jarrutuksia, sylkkäreitä, sylivekkejä, saksalaisia, välistävetoja ... ollaan opeteltu oikeeta ja vasenta, ... että kolmella esteellä sujuu juu. No se pahin vauhtihan niistä uupuu. Ja sitä sitten kentällä ja kisoissa.

Kentälläkin kävin tekemässä kontakteja ja keppejä, kun en jaksanut yksin roudata esteitä. Kontaktit meni tosi hyvin (sekä ylös että alas). Pystyn leikkaamaan edessä. Pystyn ottamaan paljon sivuetäisyyttä. Pystyn jäämään taakse, tosin silloin Pyry myös vähän sivuasennossa, mutta on kuitenkin kontaktilla. Varmaan joku versio jäänyt treenaamattakin, kertokaa sitten mikä tai kyllähän sitä sitten koulutuksissa ja kisoissa se käy viimeistään ilmi. 

Kepeille taas lähetin puolesta kentästä ja sinne meni ja loppuun asti pujotteli. Eli sivuetäisyyskin toimii. Otin erilaisia kulmia. Lähetin kepeille ja kiersin itse takaa toiselle puolelle. No problems.

Kaikki sujui superisti. Amen. Uimaan ja kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti