sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

21.7.2013 MM-karsintoja ja treeniä

MM-KARSINTOJA JA TREENIÄ

Juu rennosti piti ottaa ja kattoo vaan koko viikonloppu livenä aksaa Seinäjoelta, mutta kun tilaisuus tuli niin tottakai lähdin treenaamaan kera Saijan, Sarin ja Jaksin.

Nyt en oo ihan varma oliko kuitenkaan ihan koko rata karsinnoista, mutta osia ainakin. Hylly olis heti tullu, kun pakkovalssikohdassa lennättikin viereiselle hypylle. Muttei toista kertaa. Aika tiukkaa sai ottaa kiinni. Mutta ihan jees rata. 

Jep jep siellähän oli se mun vanha tuttu putkesta muurille -kohta. Ja sama vaivakin edelleen, Pyry kaarratti niin, että ohi män. Enkä meinannut millään saada tyrkättyä oikeaan suuntaan eli muurille. Melkein väen väkisin selän taa ja ohi. Eka putkijarru ja ei niinku riittäny, että tyrkkäsin (merkkasin) mennessäni, vaan oli jonkun verran odotettava ja sitten vasta. Tosin sitten tuli vähän kiirus seuraaville, mutta ei se edes haitannut, kun pystyinkin takaa ohjaamaan ihan oikeille. Sain sen kohdan kyllä onnistumaan loppujen lopuksi ja vielä paremmaksi ihan lopussa, kun otin vielä itekseni erikseen sen kohdan ja pari kertaa eka heitin palkan muurin eteen "että tuohon suuntaan, kiitos". Mutta vaatii vielä treeniä.

Juuri, kun olin iloinnut, että Pyry osaa itse jarruttaa kepeille nykyään, niin eipä aina osannutkaan. Pari kolme kertaa meni oikein sisään, muttei taipunut kuin vasta kolmosväliin. Toivottavasti tämä oli vaan tän päivän pikkuhäiriö. Lisäksi meinaa taas herkästi vaan lähtee liikkeeseen kontakteilta. Pitänee taas muistutella asiasta, että sieltä lähdetään vain "tule"-käskyllä.

A:n jälkeinen päällejuoksukohta oli tosi vaikea ja jatkui vielä puomin alastulon alla olevaan kauimmaiseen mustaan putkeen, jota koira ei mitenkään pystynyt näkemään. 
Lisäksi radalla oli ainakin yksi kohta, johon mielestäni suunnittelin hyvän ohjauskuvion, mutta sen tekeminen ei sitten ollutkaan toteutuskelpoinen. Ehkä tuollaiset opin vasta kantapään kautta.

Olipas taas onkelmakohtiin pureutumista. Ja yhtäkkiä niitä olikin noin paljon. Voi ei. Mutta en kyllä koe niitä kovin isoiksi ongelmiksi kuitenkaan. Vaikka niitä välillä tuli, niin ainoa kohta mihin meinasin turhautua oli tuo putkelta muurille. Muuten meno tuntui oikein mukavalta.

Mutta erityisen iloinen olen siitä, että kaikki puomi-putki-erottelut meni aina oikein. Ja kepeillä pystyin tekemään persjätöllä puolenvaihdon. Ja muurin vastakäännöskin tuntui ihan mukavalta. Ja lähdöthän meillä mun mielestä on hyvät, että sellasta en oikeestans jaksais ees mainita. Enkä halua tuolla lausunnolla olla mitenkään ylimielinen, kun joillain ne lähdöt lähtee vähän lapasesta, niitä näki jopa noissa karsinnoissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti