tiistai 14. tammikuuta 2014

13.1.2014 Pyryrata

PYRYRATA

Liekö pyryrata, kun tuntui radalla olevan niin liukasta. Pyry veti heti ekat kaks harkkahyppyä nenilleen. Eikä juurikaan tajunnut silti hidastaa vauhtia. Se on täysillä tai ei ollenkaan, sano Pyry. Saattoi tuo olla pakkasen tuomaakin tassuissa, kun tassut "sulaa" sisällä. 

Heli laittoi ihan kivan radan, jossa oli vähän kaikkee, ja jossa mulla oli lähinnä hauskaa. Johtui siitä, kun Pyry kiiti eteenpäin, minä yritin ohjata ja pysyä perässä ja välillä sain jopa ootella herraa. Välillä kun jäin varmistelemaan, niin jo tuli kiire seuraavalle. Ja mikä siinä niin hauskaa oli. Se vaan oli, ehkä se olikin surkuhupaisaa.

Yhdessä kohtaa, johon itse ensin päätin tehdä saksalaisen, olikin kivaa pitkästä aikaa kokeilla sylkkäriä. Molemmat ok, saksalaisessa joutuu liikkumaan enempi ja yrittää keretä alta pois, kun taas sylkkärissä sai melkeinpä odotella kun kaarros on isompi.

Hypyltä keinulle kääntyminen tiukkaan vaati aika kovan jarrun ja tein vielä vastakäännöksen. Hyvin se meni, kun vaan keskittyi kunnolla asiaan ja sai Pyryn kuulolle. Herkästi kyllä menee läpi käsien. Vielä pitää käteentuloa treenata. 

Kontakteista keinu on ihan loistava. Pysähtyy joka kerta, eikä varastanut. Mutta A (tai samaan menis myös puomi) ... lähtee. En ole osannut olla tarpeeks mustavalkoinen, nyt pitää tsempata sekin homma, muuten ei tule mitään. 

Yritin vielä toisella puolella hetken tokoilla, mutta ei ehkä parasta mahdollista väsyneenä. Hypyn(kin) kanssa saattaa tulla ongelmia. Hyppää niin lähelle ja reunaan usein, että sieltä on mahdotonta hypätä takaisinpäin. Yritin sitten lätkällä kauemmaksi. Mutta heti kun sitä ei siellä ollut, niin vanha tapa jatkui. 
Voi voi, saas nähdä mitä meidän tokokisasta tulee. 

Eilen illalla tokoilin kotipihalla. Ja olin tosi tyytyväinen Pyryn suoritukseen. Tietenkin häiriöt puuttui ja liikkeenohjaaja ja palkkaa sai taas. Seuraaminen oli mun mielestä erinomaista. Samoin liikkeestä pysähtymiset. Luoksetulon stoppi nyt on mitä on. Stoppaa vasta parin askeleen jälkeen kun "seis"käsky on tullut. Ja noutoa myös treenattiin, kun halusin Pyryn kiertävän kapulan taa, ettei ryysisi ihan hirveesti. Mutta enpä tiedä, en jaksa ottaa noista mitään hirveetä ressiä, menee miten menee, sitten treenataan lisää.

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti