maanantai 27. tammikuuta 2014

27.1.2014 Takaakiertoja ja päällejuoksuja

TAKAAKIERTOJA JA PÄÄLLEJUOKSUJA

Tänään oli Saijan treenit ilman Saijaa. Saatiin Saijalta jo päivällä rata, mutta hälle tulikin komennus töihin. Kolmistaan (minä, Anu ja Tiina) pähkäiltiin ohjausvaihtoehtoja. Saatiin muutamat koordinaatitkin radan lisäksi. Ja olihan siinä testaamista. Huh.

Alun lähetys, päällejuoksu ja sylivekki (ja toisel kertaa niisto) tais sujua multa ehkä parhaiten. Kokeiltiin myös whiskyä ja eikä tuplasylkkärikään (kait se oli sellanen) hullumpi ollu.

Mutta sitten putkesta etiäppäin oli säätämistä. Putkijarru unohtui ja Pyry tuli putkesta kuin ohjus, sitten sain jarruttaa ihan tosissaan, jotta pystyi tulemaan pakkovalssiin. Se puoli sujui meiltä paremmin. Toisella puolella jäin melkein Pyryn tielle, jos teki taas päällejuoksun+persjätön tms, koska takaakiertoon lähetys viivästytti mun liikettä. Sitten kokeilin myös samalta puolelta että päästin Pyryn vaan hyppäämään mun editse ja siitä sitten vaan vasen-käskyllä. Eikä muuten kertaakaan mennyt sille esteelle numero 13, vaikka tein minkä kuvion.

Kepeillekin meni hyvin, melkein Pyry itse linjasi. Eikä mennyt siihen vieressä olevaan putkeenkaan kertaakaan. Niin makeeta. 

Mutta sitten alkoi meidän leveämmät kaarteet, kun joka kohdassa pitäis jarruttaa ja vauhti on aina satasessa. Ja Pyry tais olla jo aika poikki, kun rimat rupes putoilee, varsinkin vinohypyissä. Ja en tiedä oliko poikki vai teinkö vaan liian voimakkaan jarrun, kun Pyry pysähtyi????? tokavikalle kepille, siis jäi siihen vaan seisomaan. What? Mutta jatkettiin siitä ja vauhtia oli taas yllinkyllin. 

Kun jäin radan sisäpuolelle, niin Pyry joutui itse vähän enemmän säätämään puomille menoa. Kun meni radan ulkoreunalle takaaleikkaamaan, niin Pyrylle tuli ihan suora linja ja silloin ylösmenokontaktit tais paukkuu.

Hauskaa oli kokeilla kaikkia vaihtoehtoja. Siinä tulee kyllä ahnehdittua liikaa ja koira väsyy. Pyrykään kun ei osaa tehdä muuten kuin täysillä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti