sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

2.6.2013 Eka treeninolla ikinä

EKA TREENINOLLA IKINÄ

Juu taas oltiin tuuramassa Sonjan treeneissä. Hirmu helle, että hiki tuli jo melkein ajatuksesta, että pitäis liikkua. Ykkösen rata, jossa kolme putkea, jotka yhteensä mentiin 7 kertaa! Hypyt oli eri korkeuksilla helteen takia. 

Ja nyt se tapahtui, meidän eka treeninolla ikinä! Jihuu, sekin on siis mahdollista! No ainahan parannettavaa on, niin hiottiin sitten paria kohtaa. Eka neljän hypyn alkua, jossa vauhti kasvoi niin kovaksi, että kaipasi jarrua heti kun tuli alas kolmoselta, että sai vielä käännettyä neloselle. Tää on ehdottomasti treenin paikka, koska tällasia ne alut usein on.

Toinen kohta oli lähes samanlainen. Tällä kertaa tultiin putkesta (miljoonaa) muurin kautta taittaen hypylle. Nollaradalla tein whiskyn, joka toimi mainiosti. mutta uusinnassa ei sitten enää toiminutkaan, kun Pyry selkeesti jo tiesi, että hypyn jälkeen kepeille, niin sinne oli jo menossa. 
Kokeiltiin siihen sitten etupuolelta ohjausta. Ihan vapaaehtoisesti en maalitauluksi halua, siksi tykkäsin tuosta whiskystä enempi. No tässä tarvittiin taas niitä jarruja. Tuo kaukojarrutus on mulle tosi vaikeaa, että saisin edes himpun vauhtia pois, ettei syliin lennä. Mutta jarru viimeistään ennen hyppyä. Tätä kohtaa kun hinkkasin, olin usein koiran linjalla ja silloin Pyry meni selän takaa ohi. Ehkä se pelkää tulla päin ihan yhtä paljon kun minä sitä, kun minä teen ihmeellisiä väistöliikkeitä, niin Pyry väisti taakse. Ei muuta kun tomerammat jarrut kehiin.

Oikeat hyvän mielen treenit, nolla, lähdöt, kepit, rimat, kontaktit, jes! Se vaan tuntu sujuvan ja yleisö jopa hurrasi! Niin hauskaa! Lassekin meni hienosti Helin kanssa.
Lopuksi heitettiin Pyryltä kesäturkki, kun pääsi läheisen metsän pienen pieneen lammikkoon uimaan. Ei tarttenu kahta kertaa kehottaa sinne kastautumaan, Pyry niin tykkää uida.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti