perjantai 31. toukokuuta 2013

30.5.2013 Kesäillan treeni

KESÄILLAN TREENIT

Ihanaa, kesä tuli. Ilma oli ihanan lämmin, mutta kenttä vaan oli niin kuiva ja pölisevä, että henki meinas loppuu välillä. Anu laitto meille Saviojan ykkösen radan, josta itsekin totesi parissa kohtaa, että onpas aika vaikea ykkösen radaksi. Ah, ja mä just tykkään tollasista haasteista, että onhan tuon nyt onnistuttava.

Ei nyt ihan helposti mennyt läpi, mutta ei huonokaan. "Pahin" kohta oli varmaan renkaan jälkeinen elämä. Kun pitää jarrutella, niin tuppaa oleen myöhässä ja sitten on pingottava niin maan perusteellisen kovaa, että kerkiää. Mutta kyllähän sitä sitten kerkesi, kun pisti kerkiämään. Pituuden jälkeisen hypyn ja putken väliin tein ensin takaaleikkauksen, sitten valssin ja lopulta persjätön. Valssilla ja persjätöllä kerkesi hyvin ottamaan vastaan putken toisesta päästä, kun taas piti sitten jarrutella. Vähän tää on sellasta, mene, jarruta, mene, jarruta... ainakin meillä. Ja siihen samaan syssyyn, muista rintamasuunta, katse, kädet, jalat jne... vaikeaa, muttei mahdotonta.

Ja niin kivaa! Meillä on kivat kouluttajat, ja oikein kiva treeniporukkakin. Jaksi tosin jättää ryhmän ja menee/pääsee, tai miten sen nyt ottaa, valmennusryhmään. Eräiden rivien välistä luin yhtä ja toista ja varsinkin sitä toista. Mutta ei haittaa, tää ryhmä on meille just passeli. 

2 kommenttia:

  1. Kun on niin nopsa koira kuin sulla, niin sitähän se on. Jaakko joskus sanonut minulle, että mene kokoajan silleen vähän kässäri päällä. Ajoittain vain vähän hölläät ;)

    VastaaPoista