maanantai 10. helmikuuta 2014

10.2.2014 Helin putkihässäkkä

HELIN PUTKIHÄSSÄKKÄ

Pari suoraa putkee on meille yhtäkuin putkihässäkkä (no oli siellä hyppyjä ympäri kenttää kans). Putket mentiin yhteensä viis kertaa ja Pyryn tyyliin täysillä tai ei ollenkaan. Hyvin irtoo putkiin juu, mutta putkijarrun teko ja sen toimiminen ei oikein meiltä onnistu. Toinen ongelmakohta oli vastakäännös. Vauhti teilaa melkein kaikki mun ohjaukset, vaikka ne olisivat ajoissa. Pyrylle parasta on mennä kovaa ja ihan mitä estettä vaan. Saan tehdä tosissani töitä, että saisin edes pienen jarrutuksen aikaiseksi. 

Pyry kuulemma vaan porsasteli ja mun olis pitänyt jo suuttua kunnolla. Missä kohtaa? En mä tunnista sellasta. Mä ajattelen, että koira on väsynyt ja en ole vain osannut sitä kouluttaa oikein. Niinkuin en olekaan. Enkä ole osannut sitä palkata parhaalla mahdollisella palkalla oikeassa kohtaa ja oikeasta asiasta. Ja nyt sitten lennetään täysillä, vaikka oltais Pyryn kanssa nenät vastakkain. Pyry toisinaan vaan menee ja olettaa katsomatta mua. Joo sitä kai se on, possuilua.

No täytyy myöntää, että lopussa kyllä yritti kääntyä putkijarrun jälkeen, mutta ei kerta kaikkiaan kykene tuossa vauhdissa ja ehkä hiukan väsyneenäkin jo. Parin hypyn jälkeen olisi pitänyt jarruttaa niin totaalisesti (piti mennä takaa), että katsoin sujuvammaksi mennä pitemmän kaavan kautta, ulkokautta kierrättämällä. Koiran laukan ja vauhdin puolesta se oli meille paras vaihtoehto. Mutta sen jälkeinen vastakäännös...Pyry lensi aina vaan ulommaiseen putkeen, vaikka itse en vilkaissutkaan putkiin ja menin jopa hypyn leijeröiden. Toki saan Pyryn kääntymään, kun oma suunta on täysin ulospäin, mutta se ei ole jatkon kannalta hyvä. Yhteistyössä on vielä toivomisen varaa.

Mie romahan! 

Nyt en tiedä mitä tekisin. Palkkaan kädestä -kuuri? En huomio Pyryä -kuuri? Guru? What?

2 kommenttia: