sunnuntai 23. helmikuuta 2014

23.2.2014 Nollllllaaaaaaaaa!

NOLLLLLAAAAAAA!

Jiiiihaaaaa! Hirmu stoori yhestä nollasta, mutta meille se on iso juttu. Sitä on nyt metsästetty toukokuusta asti. Huoh. Ja se oli vasta toinen. Se on vaan ollut todella haastavaa tollasen raketin ohjaaminen. Ja kyllä se teki hyvää omalle päällekin saada onnistumisiakin välillä. Huvittavaa oli, että mulla oli tänään numero 50. Ja toukokuussakin mulla oli numero 50. Voiskohan ens viikonloppunakin saada numeron 50, jos sillä saa nollia. Ja tuohan ei tarkoita ikää, vaikka juuri siitä muistan nuo varmaan ikuisesti.

Viitasen Annen ekalla radalla Pyry varasti puomin kontaktilta ja sen seurauksena olin myöhässä seuraavalta hypyltä, joka tuli sitten vahingossa vielä Pyryn toimesta kaadettua, kun hyppytila jäi vähiin. Sitten lopussa oli putki, 3 hyppyä, putki ja putki. Ja eipä vissiin tullu kiire. En edes yrittänyt ehtiä Pyryn edelle, koska siinä olis voinu jompaa kumpaa sattua. Aattelin päästää Pyryn putkesta mun ohi, mutta pongaskin seuraavan putken väärän pään aikas samantien. Enpä ehtinyt siinä juuri kissaa sanoa. Eli hylly. 

Tuo rata masensi ja manasin itseäni, kun en osaa kehittää sellasta raivoa, että perkele...nyt!

Toisen radan alku oli se, mitä eniten pohdin. Hyppy, pituus ja 90 astetta taas parille hypylle. Pituuden takana oli putki uuna väärinpäin. Ja kun mua on syytelty siitä, että jarrutan väärässä kohtaa silloin tällöin, niin katsoin, että tässä kohtaa olisi hyvä jos Pyry hyppäisi pitkälle, niin siitä olisi suora linja hyppyjen kautta oikeeseen putken päähän. Hah, herra vähän irtosi pituuden jälkeen, kiersi koko putken ja tuli sitä kautta hypylle. Siinä oli vähän ahdas paikka, niin pari hyppyä tuli vähän siksakkia. Mutta siitä eteenpäin meni tosi hyvin. Ennen putkeakin huusin "Pyry", että jarruttaisi tällä kertaa kepeille. Eli kepit meni upeesti, kontaktit, voi sanoa, että kaikki paitsi tuo koominen alku.

Ja en edes tajunnut saaneeni nollaa, sen alun takia. Loogista, kun ei mene niinkuin suunnittelin, niin kait se oli hylly tai jotain. Jep. Ja vielä parani, kun katsoin tuloslistaa, ja tajusin, että vielä voitettiinkin. Ihan mahtavaa! Olkoonkin, että alun olis voinu sensuroida. No oli se sentään viihdyttävän hauska reitti. Hauskin juttu oli kuitenkin, kun kakkoseksi tullut, Salla ja Alli-bc, tulivat onnittelemaan, kun Salla sanoi nähneensä meidän radan ja silti hän sai tehtyä ihan samalla lailla, Alli kiersi myös putken. Oli siinä naurussa pidättelemistä. Aikalailla samanoloista menoa oli näillä pitkäsäärillä, Pyryn aika -20,39 ja Allin -20,30. Ja uskokaa tai älkää, olin tyytyväinen meidän ratatyöskentelyyn jo ennen kuin tajusin saaneeni nollan. Mutta tää lopputulos oli meille ihan huippua.

TOKOTREENEISSÄ NOUTOA

Kisoista suoraan ajelin tokoilemaan. Periaatteessa Pyry kyllä osaa noudon, jos ei tyylipisteillä väliä. Saatiin Pauliinalta neljä hyvää treeniä tuohon noutoon. 
1. Ainakin jonkun aikaa veisin sen kapulan sinne kauemmas, kun kiihtyy liikaa heitosta (ryntää, menee metrin pari ohi ja vasta sitten saa tuotua kapulan).
2. Laitettiin kapula pystyasentoon, niin Pyrykin meni hillitympää vauhtia kapulalle ja joutui oikein pohtimaan miten tuo nyt tuosta otetaan.
3. Kolmas juttu koski pitoa, kun pureskelee tai vaihtaa asentoa tai jotain. Niin seurauttaa kapula suussa. Siten itse näkee miten kapulaa pitää ja voi siihen puuttua. 
4. Pitoon myös, ihan lähellä pidän kapulasta kiinni ja hellästi vedän, niin joutuu voimakkaammin pitämään kiinni.

Hyvä päivä. Oikein hyvä päivä. Pyry <3 


2 kommenttia:

  1. Onnea! Kyllä ne loputkin sieltä vielä tulee! (:

    VastaaPoista
  2. Onnea vielä uudelleen myös meiltä. Kovin ovat kyllä samanlaisia menijöitä nämä kaksi nopsajalkaa! :) T. Salla ja Alli

    VastaaPoista