tiistai 18. helmikuuta 2014

18.2.2014 Craniosacraaliterapiassa

CRANIOSACRAALITERAPIASSA

Huvittavaa on, että aina kun ollaan Pyryn kanssa Marin käsittelyssä, niin meikä vaan nyökyttelee "joo" "ai niinkö" ja nyt kun pitäis muistaa mitä hää sanoi, niin ei juuri mitään muistikuvaa.

Järkyttävää Pyryn mielestä, mentiin aksahallin läpi ja kuitenkaan ei päässy aksaamaan. Siellä yläkerrassa tuijotti koko ajan ovelle josta tultiin, vaikka alakerran äänet tuli toisesta suunnasta. Mutta nekkupeeceehän tietää, että "tuosta tulin ja tuosta pääsisin poiskin". Ei ollut Pyryn kannalta ihan paras paikka rentoutumiseen. Pyry vinkui lähes koko tunnin, tiedä sitten mikä osa siitä teki kipiää ja mikä osa ei kestänyt kuunnella alakerran aksaääniä.

No pääasia, ettei mitään isompaa, vähän kireetä siellä ja täällä, enempi kuin viimeksi ja osittain eri paikatkin. Tällä kertaa vasemman takajalan sisempi varvas, sitten toisen etujalan ranne oli tiukempi kuin toinen ja jonkun verran puhui hormoneista. Mutta hyvä, että tuli taas kireät kohdat aukastua. Ihme oliskin jos ei mitään kireyksiä löytyis tällä höyryveturilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti