maanantai 24. helmikuuta 2014

24.2.2014 Hei me lennetään

HEI ME LENNETÄÄN

Ei kyllä yhtään naurata, niinkuin tuon leffan nimi antais ymmärtää. Vaihteeks oli taas treeneissä vääntämistä, palautus taas maan pinnalle. En edes tiedä mistä alkaisin ja missä mättää. Todettiin vaan, että Pyryn kanssa mennään vaan niin omanlailla, se lentää. Ja välillä sitä on niin vaikea tulkita onko yhtään kuulolla vai ei. Kun kovaa mennään, ei oo aina varmaa onko korvat auki. Pari kertaa (tai kymmenen) päästelin oikein kunnon ärräpäitä, mutta enpä tiedä aukesko Pyryn korvat siitä yhtään enempää. Taas tuli sellainen olo, etten yhtään ihmettele miksi me ollaan vielä ykkösissä. 

Alku oli meille jo niin vaikea, tehtiin sitä varmaan kymmenen kertaa este kerrallaan. Piti hyppyyttää minusta poispäin ja jatkaa sitten muurin kautta putkeen. Otti kyllä ekan hypyn, mutta vaikka minä olin jo menossa muurille, niin jatkoi hypyn suuntaisesti väärälle esteelle, pituudelle. On se nyt p..le, että heti alkuun pitää jo tehdä vastakäännös, ettei lentää liihotella minne sattuu. Ja väitän, etten lennättänyt sitä kädelläni sinne. Kyllä tuollainen kohta pitäis hoitua ihan normisti, mutta ei meillä.

Ja sitten, muuri on mun inhokki. Ne hel...n palikat putos tänään koko ajan. Mikähän siinäkin on. Ne on aiemminkin tuhonneet meidän nollaradat. Eikö keskity? ja eikö vois hypätä vähän kauempaa kun vinosti tullaan? Ärsytys!

No joo joo paljon oli hyvääkin, toki, svedut hävis eilen ja nyt on svedu-asenne vähän kadoksissa. Totesin, että me osataan paljonkin. Oltais hyviä tekee yksittäisiä "sirkustemppuja" esteillä, mutta esteosaamisen yhdistely radaksi vauhdin kanssa on vaan niin... välillä on lohduttavaa lukea jonkun vastaavan väiskivemmelsäären kohelluksia. Sentään Pyry yrittää aina kaikin tavoin vältellä törmäämistä esteisiin tai minuun. Mutta niin paljon on myös samoja juttuja "...kaikin keinoin yritin jarruttaa, vaan eipä jarruttanut..." jne.

Ja tässä kohtaa totean aina, että mun vika, miksi en painokkaammin käskytä, miksi en ajoissa jarruta, miksi en .... Mitähän siitä tulis, jos antaisin Pyryn hoitaa tonttinsa ihan ite. Se lentäis varmaan kuuhun.

Tällasen löysin FB:stä
www.taloussanomat.fi "Mitä jos ajattelisit negatiivisemmin"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti