perjantai 12. syyskuuta 2014

11.9.2014 Rannikkoa

RANNIKKOA

Aika paljon on ollut treeniä, nyt jo kolmas peräkkäinen päivä ja viiden päivän sisäänkin jo neljäs, siis aksaa. Tällä kertaa Rannikon vikat treenit.

Jee onnistuu se kentälläkin treeni, vaikka onkin aakeeta laakeeta. Se tiistai oli joku musta päivä. Tänään oli taas tosi hyvät treenit. Hyvin irtos muurin kautta putkeen, vaikka ite jäin muurin tälle puolen. Hyvin onnistui puomi-putki-erottelu ja siihen kontaktit päälle. Hyvin meni renkaan, vaikka ei aina niin suora linja. Malttaa mennä kepit loppuun, vaikka itse etenen jo pakkovalssiasetelmiin. Rimat pysyi. Paljon paljon plussaa.

Ja negatiivista ei oikeestaan lainkaan, vain tiettyjä juttuja mitä piti vähän enempi treenaa. Kuten jarrutuksia, kas kummaa. Timppa sanoi, että kun hän vastakädellä jarruttaa koiraa, se tarkoittaa, ettei siitä mennä ilman lupaa. Ja Pyryhän meni vaan läpi. Sitä sitten vähän treenailtiin.
Tietty oli jotain muitakin pikkukohtia, mutta toinen mikä jäi mieleen ja vaivasi tosissaan, kun tuntui, ettei siihen ole ratkaisua. A:lta piti lähettää eteenpäin hypylle ja mun oli pakosti saatava etumatkaa eli olla A:sta aika kaukana sivusuunnassa. Ja vapautuskäsky kontaktilta on "tule" ja Pyryhän oikeesti tulee luo. Siihen pitää vielä lisätä "mene" ja siihen se etumatka hupenee. Tohon nyt ei voi muuta kuin tehdä noin tai vaihtaa uusi vapautussana. Saatanpa kokeilla jotain.

Jiihaa, kivat treenit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti