sunnuntai 28. syyskuuta 2014

28.9.2014 Kisaamassa

KISAAMASSA

HAUn kisoissa Purinalla oltiin, pitkästä aikaa. Heidi Viitaniemellä oli oikein kivat radat, vaikka sillehän ei mitään voinut, etten saanut niitä kokonaan suoritettua.

Eka rata oli ihan jees, keinulle vielä pysähtyi, mutta A:lta läks omin päin ja sen vielä annoin periksi, kun oli nolla alla. Mutta lopussa puomilla sitten ei tietookaan pysähdyksestä ja ampui sitten itse putken väärään päähän,kun minä vielä juoksemassa puomia. Otin uusiksi ja ulos. 

Toka rata ei ollut lyhyestä virsi kaunis. Keinu oli toisena esteenä ja Pyry teki siihen lentokeinun. Se ei ikinä tee lentokeinua, eikö kuullut kun sanoin keinu ja luuli puomiksi vai mitä hemputtia. Otin sen sitten uusiksi ja suorinta tietä ulos. Tässä kohtaa rupes jo pännimään, kun olisin halunnut tehdä kivan radan kokonaan. 

Kolmas rata olikin Saviojan hyppis. Sekin oli ihan kiva ja vauhdikas, tosin Pyryn kanssa kaikki radat on vauhdikkaita. Ihan lopussa vaan olis pitäny keretä takaakiertoon, no en kerenny. No siellä aiemmin tuli jo yks rima ainakin alas, kun kulmahypyllä Pyry hyppäs riman päälle. Nähtävästi hyppäsi liian läheltä tai sitten vähän liukastui.

Tuloksena siis HYL x 3. Ei juurikaan parantanut mun pään olotilaa (pientä jomotusta). Ajelin kentän kautta kotiin, kun oli pakko käydä ottamassa puomi. Hetsasin ja vedätin, enkä saanut virhettä aikaiseksi. Pyry jäi kontaktille oottamaan, että "mihin mamma jäit". Tässä kohtaa taas iski epätoivo, että mitä tälle asialle voisi tehdä. Pyry osaa, mutta miksei hoida hommaansa kisoissa. Päänsäryn saa vähemmästäkin ja iltasella käväisinkin taas päivystyksessä, kun ei kotikonstit enää auttaneet.

Nyt sitten ajattelin kokeilla treeneissä sitä, että heti jos lähtee kontaktilta, niin lähtee koirakin radalta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti