torstai 25. syyskuuta 2014

24.9.2014 Kyllä vanhakin taitaa

KYLLÄ VANHAKIN TAITAA

Tänään Saijan treeneissä niin kivaa niin kivaa. Ehkä se tuntuu kivalta, kun onnistuu. Enhän tiedä miltä se näyttää, mutta oikeet esteet oikeassa järjestyksessä. Pari ohjausta muutin, kun paperilla ne kohdat näytti vähän erilaisilta. Tehtiin aika monta niistopersjättöä, hienot kepit, rimat pysyi, hyvät kontaktit (kerran lipes), 

Miinuksen puolelle meni Pyryn äänekäs möykkäys, mutta sekin tais johtuu ylivireestä. Ei muuta kun maihin ja vähäks aikaa rauha. Jarrutus ja sen ajoitus, olivat ihan mun moka. Muuta en nyt muista.

Ja sitten oli tää yks kohta, missä tullaan mutkaputkesta, pitäis törkkästä Pyry hypyn taa tai käydä merkkaamassa ja sitten lähteä pinkomaan niin maan perusteellisesti. Siinä oli siis linjassa pari hyppyä, pituus ja hyppy. Ja ensimmäinen ja viimeinen este suoritettiin takaa. Vaikea 90 asteen kulma, jossa helposti lähtee flänkkäämään.

Kokeilin sitä vaikka ja millä, ja en vaan kerennyt viimeistä ohjaamaan takaa. Reetta oli kuulemma ainoona keepillään kerennyt ja minä totesin siihen, että ehkä minäkin 20 kiloa pienempänä ja 20 vuotta nuorenpana. Kun olin radan mennyt, niin jäätiin siis vähäks aikaa tahkoomaan sitä putken jälkeistä ongelmakohtaa. Ja kun ei, niin ei sitten.

Mutta minähän en luovuta, vaan pienen tauon jälkeen kokeilin taas. Hyviä yrityksiä, en jäänyt kuin pari metriä vikasta takaakierrosta. Kolmannella kerralla tein kauempaa vastakäännöksen ja samalla huutelin "kierrä, kierrä" ja herranenaika, mä kerkesin! Ihan mahtavaa! Tulipa todistettua, että ei haittaa 20+20! Kyllä vanhakin taitaa. Jippii, ja kaikki rimatkin pysyi. Tähän oli oikein hyvä lopettaa. Happy happy :))))))))))))))))))))))))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti