lauantai 13. syyskuuta 2014

13.9.2014 Tokokokeessa

TOKOKOKEESSA

Oman seuran kisat ja tuomarina Ossi Harjula. Ykköstulosta lähettiin hakemaan, ja kolmostulos saatiin. Ei tän näin pitänyt mennä. Ykköstulos vaan ei kestä kahta nollille mennyttä osiota. Muut pisteet oli ihan kohtuullisen hyviä, että se vähän lohdutti, vaikka harmitus olikin suuri. Pisteet 10,9,9,9,10,8,0,0,8.

Paikkamakuu 10
Ihan jees, kerran oli kuulemma haistellut maata vähän. Naapurishäefferi ensin piippas ja lähti sitten hortoilemaan, mutta Pyry pysyi onneksi paikallaan.

Seuraaminen 9
Parempaakin vois olla, mutta ihan jees.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9
Muuten hyvä, mutta oli kuulemma ennakoinut hieman. Minä en uskalla edes katsoa, että vasta kun itse käännyn, nään menikö oikein vai ei.

Luoksetulo 9
Tässä kohtaa mulle meinas iskeä paniikki kolmeen otteeseen. Ensin lähdössä tuli hetken blackout, että mitä hitsiä nyt piti tehdä iik, no sit muistin et ainiin piti jättää istumaan. Sitten kutsuin "tule" ja odottelin Laura-liikkurin käsky-sanaa, kunnes viimetingassa muistin, että shit munhan pitää tehdä se omatoimisesti. No pari askelta otti ennen totaalipysähdystä. Sitten sanoin vahingossa taas "tule" ja näen kuinka epävarma Pyry on, mutta onneksi tulee silti. Normisti siis tuossa kohtaa sanon "sivulle". Ihmettelen vaan miten tämän kaiken jälkeen pystyin tsemppaamaan ysin meille. Huh.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 10
Se meni just niinkuin olen treenannut.

Noutaminen 8
Tämä oli oikeestaan mulle positiivinen yllätys ja Pyryn noutoon tosi hyvä. Hän haki kovalla vauhdilla, mutta suorastaan rauhallisesti otti kapulan suuhun ja läksi tuomaan. Normisti siis menee sinne kuin saaliille niin että pölinä käy. Eikä sivulle tullessaan edes törmännyt jalkaani. Jei. Tuomari sanoi mulle vaan, että saisi pitää tiukemmin kapulasta, ettei hölsky, että siitä kai pari pistettä sitten putos.

Kauko-ohjaus 0
Tässä kohtaa uskon, että palkattomuus alkoi vaikuttaa. Pyry jäi katseesta kiinni Laura-liikkurin käsky-kylttiin. Siinä kohtaa minä taas olin ihan pihalla, että mitäs nyt teen että saisin Pyryyn katsekontaktin. Sitten kun vihdoin käänsi päänsä, ei reagoinut millään lailla mun käskyihin, joita annoin ainakin kolme. Sellainen tyhjä katse, ei mitään mielenkiintoa. Höh.

Estehyppy 0
Ja miten me onnistuttiin tääkin saamaan nollille. Pyry kuulemma häiriintyi ihmisistä siinä hypyn lähellä (tuomari, liikkuri,...) hyppäsi kyllä, mutta sen verran sivuun, ettei sieltä voinut mitenkään enää hypätä takaisin, vaan tuli sitten hyppäämättä. Ei kai sitten kestänyt häiriötä, kun hyppäsi epänormaaliin suuntaan. Eli kun laitan lähtöön vähän vasemmalle juuri sen takia, että tilaa hypätä hieman oikealle, ja nyt hyppäsi myös vasemmalle. Ei ymmärrä.

Kokonaisvaikutus 8
137 pistettä ja kolmostulos! Jos olisin saanut noista nollista molemmista edes vitosen, niin se olis riittäny ykköseen. Mutku ei, ni ei sitte.Ens kerralla en kyllä lupaa olla töissä, jos kisaan. Liikkurin apurin homma oli kyllä ihan kivaa. Nyt mulle tuli kuitenkin pien kipinä, että tahtoo treenaamaan ja sitten vaan uutta matoa koukkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti