tiistai 12. maaliskuuta 2013

12.3.2013

SAKSALAISTA JA WHISKYÄ

Kristan treenirata oli sekoitus viikonlopun leirin radoista. Monta saksalaista ja yksi whisky-leikkaus. Paikalla tänään Pyry, Vip ja Tepponen. 

Auts heti ekalla esteellä huomasin, että rima putoo, kun piti hypätä sillee vinottain. Liekö syynä putoamiseen se ylipäänsä vai mun liike siihen yhdistettynä vai vauhti ja huolimattomuus. Ehkä kaikki ne yhteensä. Hmm...   No enivei se on vaan puututtava jokaiseen rimaan. Ihan sama oonko sanonut päällä jotain vai en. Jossain saksalais-kohdassa sen ehkä just ja just ymmärtää, mut muuten ei. Ehkä tuo takapää on yhä heikompi. Meneekö niin etupainotteisesti, kun mennessäkin suti jonkun verran ja rapina vaan kuului. Tein muutaman kerran niin, että nostin rimaa 5 cm, toimi ainakin eilen.

Saksalaiset sinänsä meni oikeinkin hyvin, kun vaan ajoissa lähdin liikkeelle. Whiskykin osattiin, mutta muurilta oli hankalampi rytmittää ja "jarrutella" ja jouduin jäämään aikas taakse ja sen jälkeen taas oli hankalampaa ehtiä seuraavalle ohjaamaan. 

Mistä niitä jarruja saa ostaa? Putkijarrun sain onnistumaan vaan oikeastaan liikkeen pysäyttämisellä. Mikään Pyry-sana tai suhinat ei toimineet. Teflon mikä teflon. Liike sentään vielä tehoo. Mitäköhän siihen keksisin ja kukakohan sen meille opettaisi. Haluaisin suhahtaa, mutta ainakin tässä vaiheessa Pyryllä pitäis olla terävämpi ääni, että menis jakeluun. Ja kunnon suhinaa en saa vauhdissa aikaiseksi. Tää on kyllä meidän ikuisuus-probleemi.

Muutaman hypyn kautta u-putken kauimmaiseen päähän (silmukka) ja siitä kepeille. Aluksi en meinannu millään saada Pyryä putkeen????!!! Meinasi väkisin mennä kepeille. Ensin kyllä luulin, että lukee mun ohjauskäden ranneliikettä. Mutta enpä tiedä, halusiko vaan niin kovin kepeille. Mia kokeili pikaisesti Pyryn kanssa ja se kyllä meni ihan suorilla sinne putkeen. Mia totesi, että kiva kun se irtoo tollee esteille (Vip kysyy enemmän). Mää sanoin, ettei se aina oo niin kivaa, kun koira irtoilee niin herkästi. Sitten taas whisky-kohdassa on helpompaa, kun koira kysyy eikä vaan lennä eteenpäin.

Oli paljon hyviä pätkiä. Paljonkin positiivista. En vaan jaksa luetella niin pitkää listaa. Heh. Mutta päällimmäisenä jäi mieleen se, että tehtiin lähes rataa. Jes, pitkästä aikaa. Mutta ens kerralla sovittiin jo, että otetaan esim. kolmen esteen tekniikkatreeniä. Ja tällä kertaa vikana yhden esteen treeninä kokeilin backlappia. Ja sehän sujui mallikkaasti, sekin me osattiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti