perjantai 1. maaliskuuta 2013

28.2.2013

LYHYITÄ PÄTKIÄ SPORTTIKSELLA

Opettelin radan, mutta olin päättänyt tehdä vain jotain perusjuttuja, kuten tällä kertaa välistävetoja, ja...  Paikalla Saija, Laura, Pasi ja mie.

Elikkäs hyppy, rengas, takaa hyppy, (välistä,) takaa hyppy, putkeen. Kerrankin  ajattelin edetä hitaasti (!?) ja eka tein pelkät välistävetohypyt. Hyvä oli, että tuli toiset silmät (Laura) kattomaan meidän perään. Ja rupeshan se siitä pikkuhiljaa sujumaan. Sitten otin renkaankin mukaan, mutta ekaa hyppyä en ottanut, koska oltiin tahkottu sen verran ja treeni mennyt suht hyvin, ainakin tuntui hyvältä, niin se treeni sai olla siltä illalta siinä. Huomioitavaa, että jalat saattoi olla lähtötilanteessa koiran tulosuuntaan (tai sinne siivekkeen nurkkaa kohti), merkkaus ajoissa, menoks ja rohkeasti taaksevienti välissä. Jes!

Kepeille lähetystä 45 asteen kulmasta. Hypyn kautta niistolla. Kokeilin ohjata oikealta, jolloin oli helpompi saattaa koiraa kepeille. Kokeilin myös ohjata koiran vasemmalta puolelta enempi lähettää, mutta ei kovin kaukaa tuossa kulmassa osannut. Piti saattaa enempi tai liikkeen piti jatkua pidemmälle, sitten onnistui. Sen jälkeen Pyry hoitaakin aina hyvin kepit loppuun.

Mielenkiintoinen radan osa oli A:n alla putki, joka ylettyi puomin alle. Ja sieltä toiseen putkeen puomin toisessa päässä alla. Halusin vaan nähdä miten ohjautuu putkesta putkeen, mutta eipä siinä melkein edes ohjausta tarvinnut, kun jo syötti toiseen ja siitä vasta A:lle ja hieno kontakti.

A:lta hyppyhässäkkä, jossa eka sellanen niiausvalssi tai mikä sen nimi nyt onkaan, valssi. Sen kun rohkeni vaan tehdä reilusti siellä "hypyn puolella" niin hyvin kääntyi. Jotenkin sitä ensin vaan ajatteli, ettei siten voi ehtiä ohjaamaan seuraavalle, mutta kyllä ehti. Sitten en taas tiedä nimiä, voi pee, sellanen vastakäännöksen tapanen tai jotain, enivei, siinä oli tärkeää lopettaa liike taas siihen "niiaukseen", mutta Pyryn kuitenkin hypätä. Sekin oli kivaa.

Sitten Lauran sylkkäritreeni neljällä hypyllä. Ensin Pyry oli tietävinään mistä mennään, niin hyppäsi taas niin siivekkeen läheltä. Mutta vaadin tulemaan käteen muutaman kerran aina välillä, jotta tulee kunnon reitti hypylle ja sen on helpompi hypätä. Ja jos vaikka rimatkin pysyis paremmin. Tuplasylkkäri jäi kokeilematta. Ens kerralla sitten, sitä paitsi mun pitää se uutena asiana  ensin mielessäni jäsennellä.

Lauralla oli myös hauska poispäintreeni kahdella siivekkeellä, jonka jätin myös seuraavaan kertaan. Kirjoitin sen vaan nyt ylös, jotta kans muistaisin. 

Hyvä reeni! Ja pisteeksi i:n päälle saatiin vielä Lindan tekemää ihanaa suklaamoussekakkua Voltin TVA:n kunniaksi. Hyvä Voltti ja Saija!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti