perjantai 15. maaliskuuta 2013

14.3.2013

SPORTTIKSELLA KÄÄNTYMÄSSÄ
Paikallla mie, Saija, Laura ja Pasi.

Lauran aika vauhdikkaan oloinen rata, jossa samoja hyppyjä mentiin moneen kertaan. En sitä suunnitellut, mutta hyvä treeni harjoitella kääntymistä ja käteen tuloa.

Sitä viimekertaista vinoa hyppyä otin pari kertaa, mutta ei meillä siinä mitään ongelmia ollut. Ehkä se A silloin oli niin vetävä, että unohtui hypätä kunnolla.

Kepeillemeno 90 astetta ihan hienosti. Ja toisesta suunnasta aikas kovalla vauhdilla taas hienosti. Pelkäsin kyllä, ettei pysty siitä vauhdista kääntymään, mutta mutta...:)

9-10-hypyillä lähti vähän lapasesta, niin siihen jäin sitten sitä käännöstreeniä tekemään. Pasi neuvoi kääntymisessä ja Laura käteentuloa. Käteentulo olikin mielenkiintoista, kun Pyry vaan oletti ja meni, se mihkään käteen tullu. Mutta nyt pitikin tulla. Lelu kädessä ja pyörähtämään. Heti kun oli tullut edelliseltä alas, sanallinen "TÄhän TÄhän", niin tulihan se, kiltti poika. Tuota tarttee vähän reenailla, pelastaa varmasti monessa kohtaa. Samaa käteentuloa poispäin-kohdassa. Ei meinannut millään malttaa tulla, varsinkaan kun tiesi minne seuraavaksi pitää mennä. Mutta se olikin minä, jonka vaan piti malttaa vaatia tulemaan "TÄhän".

Lopuksi tein erikseen puomin kontakteja. Kerran lähti niin ilman lupaa mun liikkeeseen. Muttei toista kertaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti