perjantai 22. maaliskuuta 2013

21.3.2013

SPORTTIKSELLA KEPPEJÄ ja KONTAKTEJA

Harvinaisen lyhyet treenit. Ei ehkä jaksanu/huvittanu tehdä juuri mitään. Pyry kyllä olis jaksanu vaikka ja mitä. Ei tehty Pyryn kaa ku vähän keppejä, kontakteja ja lyhyen lyhyt poispäinkäännösharjoitus.

Putki oli mutkalla keppien päässä ja tein nyt vaan treeniä sinne putkeen päin. Samalla tietysti tuli keppikulmia, jotka meni oikein hyvin. Pikkasen rupes ahistaa putki, jos minä lähdin liikkumaan pois. Mutta kun pidin katseen ja ohjasin loppuun, niin Pyrykin meni hienosti loppuun. Ekaks kylläkin jatkoi siitä putkeen eli en saanu kääntymään mukaan. Pasi auttoi menemällä putken eteen eli ensin helpotettiin hieman. Ja eka vedin lelun kanssa ja lopulta myös ilman lelua, ja avot! Olis voinu vielä tietty lähettää putken päästä niin ettei saa mennä putkeen. Mutta se nyt jäi. 

Kontakteja tehtiin lähinnä puomilla. Kaks putkea alastulokontaktin edessä oli kunnon häiriö. Imu olis kova sinne putkeen. Pyry pysyy kontaktilla sen pari hämyä, sitten selkeesti aavistelee, että jos se vaikka seuraavalla antaa jo luvan lähteä, ja siis lähtee. Possu. Lisää vaan hämytreeniä. 

Sitten tein sellasen lyhyen poispäinkäännöstreenin kahdella siivekkeelllä. Aika hyvin kääntyi ja oli kuulolla. 

Siinäpä se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti