maanantai 14. lokakuuta 2013

14.10.2013 Kuu vai muu vai kuumuu?

KUU VAI MUU VAI KUUMUU?

Läähätystä, kieli roikkuu, haukkuu, silmät lautasina, pomppii kuin jänis ... Pyryllä keittää, enkä ole edes oikeen tajunnut, että kuumuu, keittää, kiehuu, ja että siinäkö se meidän kompastuskivi on. Mulle se oli vaan kaahausta ja kurittomuutta. No okei, onhan se niitäkin, kun aivot ei oo oikein mukana ja rämäpäisesti vaan mennään täysii välillä rimoja roiskien. Ja silti Pyry on kiltti ja kuuliainen, varsinkin kun vauhti lakkaa. Radalla vaan kiehahtaa. Ja emäntää saattaa ensin naurattaa, vaan ei enää hetken päästä, kun tilanne jatkuu samanlaisena. Rupee mullakin keittää ärräpäät hampaiden välissä.

Me nyt sitten harjoiteltiin rauhoittumista. Koira maahan ja ootellaan...Heli oli laittanut oikein kivan treenin, jossa putken pimeitä kulmia ja pituudelta kääntymisiä. Tehtiin me vähän, mutta molemmat olis tietty tahtonu tehdä paljon paljon enemmän. Varsinkin, kun tätä herkkua saa enää kerran viikossa.
Mutta tää on sitä vireen hallintaa. Rauhottumisen jälkeen Pyryhän jarrutti ja kääntyi ja oli kuulolla tosi hienosti. Kyllä huomasi eron. Putken pimeet kulmat meni tosta vaan. 

Me osataan paljon, mutta tää ku me vielä opitaan, niin ollaan jo aika pitkällä. Mun hermojahan tässä eniten koetellaan, mutta uskon että pitemmän päälle kannattaa. Kiitos Heli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti