perjantai 18. lokakuuta 2013

17.10.2013 Läksyjen tekoa

LÄKSYJEN TEKOA

Yleensä mulla on viikossa vain yhdet aksatreenit, mutta tälle viikolle niitä tulee neljät! Tänään tuurasin Saijaa Sporttiksella. Miakin tunsi itsensä kipeeks, ni lähdin sitten yksin. Mutta yksin ei tarttenu treenaa, Laura ja Pasi koirineen oli kans, nähtiinkin pitkästä aikaa. Ja molemmat koulutteli välillä meikäläistä, kiitos.

Jätettiin edellisen ryhmän Sepon treenin esteet paikalleen ja tehtiin niistä. Tai Laura väänsi mulle siitä radan pätkän, jossa paljon takaakiertoja. Takaakiertoja valssilla, twistillä, saksalaisella...Yksittäisinä ne meni hyvin, mutta radalla, ei aina niin hyvin. Rimoja putos jokunen, kun katse unohtui tai olin hyppylinjalla tai lopuksi kun Pyrykin väsähti. Sivulta ohjaaminen onnistuu paremmin, kuten twistissä ja saksalaisessa.

Tein myös putkijarruja vaihtelevalla menestyksellä. Mun on hyvin vaikea hyväksyä isoja kaarroksia, varsinkaan putkijarrujen jälkeen. Mikä siinä on, kun multa ei löydy tarpeeksi jarrutehoja. Lopulta kokeilin putkella jopa vastakäännöstä. Se kyllä auttoi, mutta haluaisin säästää vastakäännökset lähinnä kisojen pahoihin paikkoihin, ettei niiden teho kärsi jos niitä tekee jatkuvasti. 

Läksyjä tuli siis tehtyä, ja paljon on vielä tehtävää. Ei jäänyt ihan tiistaista fiilistä. Ja kontaktit mua harmittaa, kun lähtee liikkeeseen. Yritin nyt samaa kuin Laura neuvoi Pasille Pirkon kanssa, että leikin lelulla sen kanssa alastulolla, samalla sai ajatuksen pois seuraavalta esteeltä. Sitten lelu pois, luvalla pois kontaktilta ja uudestaan leluleikki. Muuten kontaktit hienot, pysähtyi hyvin, jopa keinulla. Vain tuo lipeäminen liikkeeseen. Tosi tärkeä kohta radalla, johon pitää voida luottaa. Se on ainakin tavoite. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti