keskiviikko 23. lokakuuta 2013

22.10.2013 Tuulia Sporttis

TUULIA SPORTTIS

Saija tuli sitten ihan tosissaan kipeeks, niin että "päästiin" nyt sitten sinne Tuuliankin treeniä kokeilee. Ei ois ehkä pitäny, koska vieläkin masentaa. Ei sais verrata, mut oltiin selkeesti surkein pari. Voipi olla, et oltiin ainoot ykkösluokkalaiset (ja eipä ihme), muut tais olla kolmosissa. Mut ihan sama.Sitä miettii minkä takia on treenannu, kannattaako, jos ei tulos oo tän kummosempi.

Radan vaikein osuus ainakin meille oli just ekat 6 estettä. Ja siihenkös me jäätiin tahkoomaan. Voi elämä. Kuvio pakkovalssijaakotus, persjättö, jarru. Vahvasti epäilin kykyjäni ehtiä tekee tota persjättöä, mutta itseasiassa se ajotuksellisesti tuntui juuri oikein sujuvalta. Persjättökohdassa vaan rima putos monta kertaa. Ehkä katse ei oikein pysynyt koirassa aina, kun jo piti kattoo mihin sitten. Samoin juutuin siihen jarrutuskohtaan, putken "sisällä" hyppy. Ja kun menee liian kovaa tilanteeseen ja ehkä vähän rintamasuuntakin aukes, niin putkeen meni, hei vaan.

Toinen pätkä putkesta hyppy saksalaisella, kepit, pakkovalssijaakotus ja menoks ansojen ohi. Saksalaisessa tuppas vähän valahtaa. Ohjauksessa en saa mennä ihan nurkalle, koska silloin en oikein ehdi tehdä saksalaista. Kepit nyt meni hienosti. Mutta sitten taas pakkovalssijaakotuskohdassa ohjasin hosuen eikä hypännykään vaan tuli mun mukaan. Ja siinäpä se vartin treeni meni.

Eihän meille riitä alkuunkaan vartti. Pitäis olla tauko ja viel toinen vartti. Joillekin se ei ehkä sovi, mut meille sopis. Me jaksettais. Kukkaro ei vaan kestä. Vartissa 11/32 estettä! Great! Eli puoles tunnis menis kisarata. Mahtavaa. Pikkasen yliaikaa! Ja supernopeella koiralla! Kaikki on mahdollista!

Koutsi oli oikein hyvä. Vähän ehkä jännitin/arastelin ja vähän lamaantunut fiilis itellä, ei vaan niinku irronnu. Olis pitäny olla tomera, mut ei... ja sekös sitten ottaa päähän. MÄ HALUUN ONNISTUA!!!!! Monta vuotta siihen vielä menee? Olisko sama lopputulos, jos ei treenaiskaa juurikaan? Ai pitiks mun olla positiivinen? Lähdössä pysyi ja kepit jees. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti