sunnuntai 6. lokakuuta 2013

6.10.2013 Kake ja kaverit

KAKE JA KAVERIT

Tänään tokotreeneissä kakeja ja vähän muutakin. 

Otan vieläkin luoksepäästävyyden kun muutkin ottaa, ja onhan se ihan hyvää harjoitusta. Pyry oli tänään vaan niin ihastunut Tainaan, että vasta kolmannella kerralla malttoi pysyä paikoillaan. Liekkö tuoksunut tyttögorkeille tai oli vaan äänestä lumoutunut pauloihin. 

Ekan kerran tehtiin kolmen minuutin paikkamakuu minä piilossa. Pyry pysyi tosi hyvin. Hyvää häiriötreeniä saa, kun vieressä kaverit piippaa, nousee ja niitä käydään palkkaamassa. 

Kakeissa saatiin taas olla demokoirana, vaikka onhan ne meilläkin vielä kesken. Siinäkin meinas vaan tiirailla Tainaa. AVO-luokan kaket, istu-maahan-istu-maahan, menee aika hyvinkin. Mutta sitten, kun siihen otetaan se seisominen, niin hmm... Maasta seisominen jees, mut siitä seisomisasennosta kun pitää mennä takas maahan tai istumaan, niin siinä tuppaa takajalat vähän liikkuu. Ei kai auta ku vaan treenaa läheltä hissiä ja paljon. Ja silti se on läheltäkin vaikeaa sekä mulle että Pyrylle. Mullahan olis se yks alusta, jossa pulleemmat reunat, jonka ostin sillon tuhat vuotta sitten, kun Lentsulta Turussa ekan kerran kuulin koko asiasta. Pitänee kokeilla sitä miten se pelittäis niiden takajalkojen osalta. Osaankohan. 

Lopussa pyysin Tainaa vielä käskyttämään liikkeestä maahan ja seisominen, siis että käskyttää monta kertaa häiriönä. Eka vilkas vähän joka kerta Tainaa, mutta jatkoi nätisti seuraamista ja vasta mun käskyllä teki niinkuin pyysin. Seuraavalla kerralla ei enää välittänyt Tainasta, vaikka käveli rinnalla tai takana ja käskytti. Jeee.

Ja palkkojen palkka, mentiin keppejä jokunen kerta, varsinkin sitä sulkukulmaa ja oikein hetsasin kunnon vauhdit. Ja mitä tekee Pyry, menee hirmuvauhdilla, JARRUTTAA IHAN ITSE hienosti oikeaan väliin ja pujottelee upeesti myös loppuun asti. Kyllä silmä ja sielu lepää, aah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti