sunnuntai 20. lokakuuta 2013

20.10.2013 Hyvin irtoo

HYVIN IRTOO

Viimeksi tänään turhauduin, kun Pyry irtoilee, enkä saa sitä sitten enää ohjattua. Mutta hyvin irtoo Voltti, ja hyvin irtoo Pirkkokin. Ensin kyllä vähän nauratti, kun kuulosti niin tutulta. Pitäiskö tuon lohduttaa, että sukuvika. Onhan se hienoo, että koira irtoo ja menee kovaa, mutta rajansa kaikella.

Alku meni aika hyvin kepeille asti. Mitä nyt A:lta aavistuksen taas varasti kontaktilta. Siinä nyt oltava tosi tarkkana ja mustavalkoinen. Renkaan kautta lähes 45 asteen kulmassa kepeille ulkokulma. Meni monta kertaa kakkosvälistä sisään. No okei, menee joo liian kovaa sinne. Enkä minä saa kääntyä yhtään ennenkuin on löytänyt oikean välin. Vähän yritin suhauttaakin, että jarruta nyt hyvä mies vähän. Mutta nuo nyt ei olleet kummosiakaan ongelmia mun mielestä, ihan treenattavissa.

Ja sitten päästään asiaan siihen neljän esteen suoraan. Mä niin näin jo rataan tutustumisessa miten siinä saattaapi käydä. Putkesta eka este takaakierrolla ja sitten menoks muuri, suora putki, hyppy ja tiukka käännös pituudelle. Juu ei, ei sitten oikein millään. Olin suunnitellut oikeesti huutavani "vasen" ja ohjaavani pituuden ja seuraavan hypyn takaaleikkauksella. Ja Pyry ampasi ylimääräiselle hypylle. Huoh. Kokeilin valssiakin, vaikka tiesin etukäteen, että kun mun liike jatkuu valitettavasti viel taaksepäin, niin sinnehän se Pyrykin ja taas sille ylimääräselle hypylle. Huoh. Ja vastakäännökseenkään ei oikein reagoinut toivotulla tavalla. Huoh taas. Sonjakin ihmetteli, kun ei Pyry oikein reagoi rytmin muutoksiin eikä edes oikein vastakäännöksiin. Kait se vaan johtuu minusta, liian "kiltistä" ohjaajasta, liian tehottomalla äänellä, liian tehottomilla ohjauksilla. Huoh huoh ja huoh. 

Tuollaista treeniä, suoraa ja käännöksiä, kädestä palkkaus. Kepeille lähetyksiä ja kontakteilla tarkkana. Siinä läksyt.

Taas vähän tylsää, kun yksi kohta "pilaa" kaiken, kuitenkin oli paljon hyvääkin. Mutta tuollaiseen se kisarata juuri kans kosahtaa, liikaan irtoomiseen. Läks lapasesta! Muuuuutta mutta mutta, ei me luovuteta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti