maanantai 11. marraskuuta 2013

11.11.2013 Omatoimitreenit

OMATOIMITREENIT

Tänään ei ollut kouluttajaa, joten kouluttelimme toinen toisiamme. Oliko niin leppoisaa vai mikä, kun meni tosi hyvin. Ja taas sain todeta, että kyllä se treeneissä osaa, mutta kisaradalla ei. Voisko olla mun hermoilemisella asian kanssa jotain tekemistä, en keksi oikein muuta. 

Takaakiertoja, puomi-putki-erotteluja, leijeröintiä, putkesta kääntymisiä, vaihtoehtoisena jaakotus tai välistäveto...

Takaakierroissa on edelleen puutteita, vaikka yritin ohjata enempi ulospäin, että olis helpompi hypätä.

Erottelut meni aika hyvin, kun vaan keskittyi asiaan.

Keppien leijeröinti meni jo ekalla älyhyvin, yllätti mutkin, kun muistelen, että viimeks oli vähän ihmeissään.

Putkesta kääntymisiin epäröin ehdinkö sen metrisäännön mukaan, mutta ehdin parillakin eri ohjauksella. Ja ainahan voi heittää oikeeta ja vasenta.
Jaakotus sopi meille hyvin, mutta eipä se välistä+vastakäännöskään huonoja olleet. Siinä vähän pelkäsin saanko Pyryn tarpeeks jarruttamaan, niin siks oli vasta kakkosvaihtoehto. Pelkäänkö/karttelenko jarrukohtia? Onneks Anu "pakotti" kokeilemaan, eikä ollenkaan huono.

Kakkoskentällä otin kepeille lähetyksiä millon mistäkin, samoin sellasia, että ite kiersin Pyryn takaa. Ja vedätin puomin alastulokontaktilla. Ja kaikki onnistui. 

Jännä muuten, Pyry haukkui ja vähän riekkui tolpassa kiinni ollessaan, jos siis joku meni aksaa. Sitten kouluttelin Tiinaa ja Ediä ja laitoin Pyryn vaan maahan puolen kentän päähän ilman hihnaa ja tää oli ihan hiljaa paikallaan ja katsoi, kun Edi meni keppejä. Niin kiltisti niin kiltisti. Kuka sen on kouluttanut?

Muistin vielä kokeilla tokon luoksetulon stoppia takapalkalla ja sekin pelitti. Samoin päätin, että se on sitten "tule-seiso-sivulle". Tosin ollaan vasta vaiheessa "tule-seiso-vapaa".

Tää oli nyt tällasta hehkutussilppua. Tänään on hyvä päivä, toivottavasti huomennakin vielä on.
  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti