lauantai 9. marraskuuta 2013

9.11.2013 Kisaraportti I-HAH

KISARAPORTTI I-HAH

Aamulla 6.30 lähtö Vuokkoset-Areenalle. Haukotus. Kaks Seppo Savikon rataa. Radat oli oikeesti tosi kivat, reilut ykkösen radat. Sujuvat, helpohkot radat, jossa toki meille tekemistä, mutta ne "ongelmat" tuntuvat olevan samat joka kerta, oli sitten ykkösen tai kolmosen rata. Elikkäs ainakin kontakteilta varastaminen, kääntyminen ja jarruttaminen.

Tuo kontakteilta liikkeeseen lähteminen on vaan niin raivostuttavaa, kun siihen kaatuu mun suunnittelemat jatkokuviot samalla ja tilalle suunnitelma ö. Tänään kyllä ainakin tokalla radalla ei kyllä kuunnellut yhtään, vaikka aika kovaa karjasin puomillakin "kiipee". Olis pitäny varmaan lopettaa samantien siihen. Meniskö sillä jakeluun, että "kiva loppu ny". Treeneissä musta vaan tuntuu, että ne menee hienosti, Pyry pysähtyy ja mä voin olla ties missä. Mutta tarttee nyt kiinnittää huomio tuohon liikkumiseen.

Kääntyminen on sitten kans yks juttu. Yhden hienon vastakäännöksen tein, mutta olis pitäny tehdä enempi. Koska vähänkään jos rintamasuunta aukee, niin Pyry latasee kaks estettä yhden hinnalla. Tokalla taas yritin tehdän valssin siinä puomin jälkeen ennen A:ta, ja kiinnitin viel oikeen huomiota, etten peruuttele yhtään, ni mitä tekee Pyry, lähtee kuitenkin kauempana olevalle renkaalle saman tien. Arg....

No ja jarruttaminen nyt puuttui sieltä ja täältä. Tänään tosin sitä ei niin paljoo tarttenu tehdä, melkein sai antaa mennä vaan. Sain itsenikin yllätettyä yhdellä kunnon jarrutuksella, jonka jälkeen Pyry kääntyi sillä hypyllä kuin hidastetussa elokuvassa.

Eka rata oli ihan hieno, yks rima vaan putos, kun taisin huudella just päällä. Mutta aina jotain, joko femma tai hylly, näin se nyt näyttää menevän. Haluun tän femmakirouksen pois päältäni. Tosin se taitaa meinata vaan sitä, että koulutus on vielä kesken. 
Toka rata oli sitten rai rai ja hylly. Kun jo heti alussa varasti puomilta, niin se lataus ja suunnitelmat heitti härän pyllyä. Otin vielä kunnon tokoilut ennen rataa, että olis kunnolla kuulolla, mutta nähtävästi sekään ei ole hyvä, kun patoo sitten ja kun lähetään liikkeelle, niin "räjähtää käsiin". 

Lilu kuvas tuon kakkosradan ja siinä alussa, kun läks lapasesta kurittomasti ja kierrettiin ja kaarreltiin, niin Seppo heilui siinä kameran edessä ja nosteli käsiä. Lilu sanoi siinä kuvatessa sitten, että tässä nyt näkyy enimmäkseen tuo Sepon selkä. Seppo kun oli siinä lähellä tokas, että ehkei se Saria tällä kertaa paljoo haittaa. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti