sunnuntai 3. marraskuuta 2013

3.11.2013 Luoksetulon stoppeja

LUOKSETULON STOPPEJA

Heli koulutteli luoksetulon stoppeja meille. Treenasin siinä ootellessa niin, että kierrätin Pyryn siivekkeen ympäri ja "top" ja pallo lensi. Ja se sujui ihan kohtuullisesti. Mutta sitten Heli puhui takapalkasta ja ajattelin kokeilla sitä. 

No ekaks katottiin mitä tapahtuu, kun laitan lelupalkan Pyryn taakse. Tapahtui juuri niinkuin pelkäsin eli Pyry kiepsahti ympäri, haki lelun ja toi sen mulle. Ei menny ihan ku Strömsössä. Sitten lelu olikin Helillä. Ei kyllä oikein tahtonut tajuta, että palkka voi tulla takaakin. Liekkö tottumiskysymys, kun en oo sitä pahemmin käyttänyt, vielä. Mutta sinnikkäästi yritettiin sitä kuitenkin ja aina vaan parani. Ehkä se joku päivä sen tajuaa.

Kotona sitten vielä mietin sitä stoppia. Alokasluokan luoksetulossahan mulla on käsky vaan "sivulle". Mutta nyt mulla onkin ensin "tule/top/sivulle". Ja sitten rupesin taas pähkäilee, että voisko sittenkin olla vaan "sivulle/seiso/sivulle" tai "tule/seiso/sivulle". Ei, mä en ala, nyt viimeistään se on päätettävä. Nimittäin kokeilin tässä kotona ja ainakin tuo "seiso" tuntui olevan tehokkaampi, mut eihän tääl sisällä ole oikein tilaa eikä saa vauhtia. Kun haluisin tietty vauhdikkaat stopit, mutta en oikein tiedä miten ne tehdään/opetetaan. Ehkäpä kokeilen noita huomenna hallilla.

Ja meinas unohtua, että joutessani siinä tein vielä vähän aksaa, puomin alastuloa. Annoin kaikenlaisia hulluja käskyjä, mutta vain "tule"käskyllä sai lähteä kontaktilta. Hyvin on ymmärtänyt asian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti