sunnuntai 24. marraskuuta 2013

24.11.2013 Tän vuoden vika Sonja

TÄN VUODEN VIKA SONJA

Nyt ei ihan jääty alkuun, kun juututtiin 7-8:lle. Tavallaan jäätiin kuitenkin, kun esteet 1-8 oli yksi kokonaisuus. Ja tein sitten sitä pätkää eräänkin kerran.  

Ensin tein oman suunnitelman mukaan, jossa neloselle vastakäännös ja sit menoks, pituuden jälkeen piti saada hypyltä kääntymään oikealle ja A:n takana olevaan putkeen, tein pituudelta takaaleikkauksen. Siinä Sonja sitten yllättäen sanoi, että melkein ehdin sinne pituuden ja hypyn väliin tekemään persjätön. Ai ehdin vai, no yritetään sitten. Auts joo, ehdin jopa pari kertaa, mut sit Pyry ei osannu lukee sitä juttuu. Toki mullakin oli ajoitusvaikeuksia, välillä liian aikasessa ja välillä myöhässä. Mut hei, mielestäni ainakin videolta katottuani sain aika kivasti tehtyä vastakäännöksen ja pääsin menee vauhdilla eteenpäin. Määhän ihan juoksin.

Muissa kohdis ei suurempia ongelmia. Vaan tuo yksi harmillinen, joka oli toki haasteellinen kohta kelle vaan. Nyt jäi vähän kaivelemaan, hyvällä tavalla, tahtois kokeilla sitä rauhassa vielä ja saada tietty onnistumaankin. Se oli sellanen naminamikohta. Erittäin haasteellinen, mutta niin namia, kun onnistuu. Ai, olisin viel halunnu kokeilla putki-hyppy-puomi:a persjätöillä. Se tuntuis sujuvalta, vaikkei niidenkään ajoitukset helppoja ole. Mut sitä ei nyt ehditty.

Ja kontaktit! Jiihaa! En ainakaan huomannu, et Pyry olis kertaakaan varastanu.  Niin siistii! Hyvin pystyin tekee persjätönki keinun alastulolla. Ja A:lta lähes 90 astetta kepeille hienosti, samoin kuin reilu sivuirtoominen. Paljon hyvää, mut valehtelisin jos väittäisin, ettei tuo hankala kohtakin jäänyt mieleen. Mutta hyvä mieli jäi, kun kuitenkin paljon onnistuikin. Ja vaikka videolta katsoin, että uudestaan uudestaan, niin se ei näyttänyt ollenkaan huonolta. Ens vuonna näitä sitten jatketaan joka toinen keskiviikko.

TOKOSSA HYPPY JA KAUKOT

Molemmat sujuu, mutta sain molempiin hyvät vinkit. Näitä sitten treenailemaan.

AVO-hypyssä Pyry hyppää lähelle, mutta Sadun mielestä ei haittaa, kun pystyy tosi hyvin hyppäämään kuitenkin vielä takaisin. Ja myöhemmissä luokissa on enää vaan hyppynoutoja. Niin ei kannata turhaa päätä vaivata hyppyyttämällä kauemmaksi.

Kaukoissa taas Pyry rullaa maasta istumaan, vähän kuin hidastetusta elokuvasta. Siihen kotiläksy, että ihan läheltä namin kanssa nopealla käden  liikkeellä lähes "työnnät" Pyryn taaksepäin istumaan. Ja koska maahanmenoissa "putoo" hyvin, niin näin sitten saan tuon istumisenkin vauhdikkaaksi (jalat pomppaa yhdellä "loikalla" taaksepäin). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti