maanantai 2. joulukuuta 2013

2.12.2013 Pää jäi kyydistä

PÄÄ JÄI KYYDISTÄ

Miksi en pysty keskittymään? Miksi unohtelen? Miksi en kestä haukkumista? Miksi olen saamaton? Miksi en tee kunnolla? Miksi selittelen? Miksi en pysty iloitsemaan pienistä jutuista? Miksi me ei päästä kokonaista rataa? Miksi teen yksin järkevämmin? Miksi en pysty kisoissa olemaan rentona? Miksi vertaan muihin? Miksi turhaudun? Miksi kiukuttelen lähimmille? Miksi masentaa? Miksi pää jää kyydistä?

Tänään se pää tais jäädä meiltä molemmilta sinne lähtöön. Pyry möykkäs mennessään tavallista enemmän. Miljoonaa mentiin taas yllättäen. Rimoja putos takaakierroissa ja muissa kiekuroissa tavallista enemmän. 
Mulla taas pää jotenkin sekaisin, liikaa ajatuksia. En pystynyt päättämään miten ohjaan kolmoshypyn. Ja sitten kun olin päättänyt, ajatus oli vielä siinä toisessa vaihtoehdossa. Piti oikein kiukustua Pyrylle. Olisko jotain vaaleenpunasia pillereitä tällasiin vaivoihin? Sellasia, jonka jälkeen kaikki sujuu kuin tanssi. 

Muutaman kerran laitoin Pyryn maahan rauhottumaan, kun tuntui käyvän vähän kierroksilla. Paljon meni hyvinkin, mutta en vain pysty iloitsemaan paljoo niistäkään. Pelko iskee persuksille, kun pitäis mennä kisaamaan viikonloppuna. 
Yksi hyvä huomio tehtiin, jota en ole tajunnut juurikaan tekeväni. Nimittäin heiluttelin käsiä vähän levottomasti ja Pyryhän lukee niitä ja lentää lahjakkaasti käsien suuntaan. Oonko tehnyt sitä aina vai teinkö vaan tänään? Pyryn liikkeistä päätellen oon tehnyt sitä jo jonkin aikaa. Esim. pyörityksissä (mitä en tykkää ollenkaan tehdä ja olenkin niitä vältellyt) muistettava pitää koiranpuoleinen käsi visusti alhaalla. 

Mutta joo paljon oli hyvääkin. Ne tavalliset, lähdöt, kepit ja kontaktitkin aika hyvät. Läks kyllä, kun sanoin "pallo", mutta pysähtyi kuitenkin. Sainpa tehtyä yhden suht hyvän jarrutuksenkin. Ja suuttumisen jälkeen olipa poika kuulolla, sain jopa tekemään kiellon keinulta, kun en ajoissa kertonut. Ja hyvin irtosi takaa pimeeseen putkikulmaan. Ja vielä vasen-käskyllä hypyltä kepeille. 

Noihin miksi-juttuihin on varmaan montakin syytä, mutta kannattais ottaa kuitenkin pää jo lähdöstä mukaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti