tiistai 10. joulukuuta 2013

9.12.2013 Ehtiikö, ehtii

EHTIIKÖ, EHTII

Tän vuoden vikat HiHa-treenit ala Laura R. Oikein hauska rata, jossa mentiin samoja esteitä jopa kolmesti. Piti olla tarkkana millä kierroksella oli menossa. Radalla oli muutama tuollainen ehtii, ei ehdi, ehtii ei ehdi -kohta. Kaikkihan riippuu siitä miten hyvin pääset edelliseltä esteeltä lähtemään. Kun koira osaa ja luotat vaan siihen. Ja kyllähän jopa minä pääsin alusta hyvin lähtemään. Kävelin toki ykkösen kautta kakkoselle merkkaamassa. Mutta kun putki on esim. A:n alla, niin pikkasen on laitettava monoa toisen eteen, että kerkesi ohjaamaan seuraavan hypyn takaa. Varsinaisesti en ihan hypyn viereen kerennytkään, vaan onneksi mun Pyryni osaa (ainakin välillä kun on kuulolla) mennä kierrä-käskyllä takaa ja toisessa kohtaa pelasi eteen-käsky.

Vähän tuppaa seinät tulee vastaan ja sitten pitää muokata rataa vähän alkuperäisestä. Nytkin sitten joku kohta hieman helpottui ja joku kohta vaikeutui. Oli siinä kyllä aika juokseminen ja sitten olisi pitänyt saada yhtäkkiä kääntymään esim. puomille, kun vieressä on vielä putki. Kun käännös onnistui, niin onnistui puomi-putki-erottelukin. 

Kepeillä tein persjätön parikin kertaa, ja Pyrde ei siitä häiriintynyt, vaan pujotteli loppuun asti. Kontakteille pysähdyttiin kunnolla. Toki yritti kyllä lähteä liikkeeseen, mutta ei käy, siellähän pysytään! Ja rimoja tuli muutama alas...murr...eniten kun rupes olee ihan väsy ja siihen lopetettiinkin sitten.

Olis kyllä vielä halunnu mennä koko radan, mutta aika ei riittänyt enää toiseen kierrokseen. Voihan... mutta hauskaa oli, ja Pyrykin oli aikas hyvin kuulolla. Kiitos ja Hyvää Joulua kouluttajille! Ensi vuonna uudet kujeet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti