sunnuntai 8. joulukuuta 2013

8.12.2013 Pientä säätöä

PIENTÄ SÄÄTÖÄ

Tänään ATT:n kisoissa en ainakaan jännittänyt niin paljoo ku eilen. Ja pystyttiin tekee kaks rataa, vaikka toinen olikin hylsy. Ehkä siinä pieni parannus. Loppujen lopuksi en oikein tiennyt edes kenen tekemiä ratoja ne oli, kun siellä oli koko tuomarikollegio. Jokaisella kontaktillakin oli omansa. Ja hei, ei vieläkään yhtään kontaktivirhettä, jei. Kovaa mentiin ja paljon piti mennä väärään päähän putkea. Ja ainakin vastakäden vedot on tänä viikonloppuna pelittäneet tosi hyvin.

Ekalla radalla pelkäsin puomin alastulolla niin, että varastaa ja menee siitä suoraan putkeen (väärin siis). Pyrypäs tartti oikein "tule"käskyn, että läks. Samalla vähän vekkasin ja otin vastakäteen. Ja taisin jäädä vähän ihailemaan, kun ei kosahtanutkaan siihen kohtaan. Seuraavalle mun oli tarkotus tehdä päällejuoksu, vaan olin siis vielä väärällä puolella ja samalla siinä unohtu jarruttaakin. Pyry sitten ajautui pois linjalta (Saijan sanoin) ja lensi keppien ohi. 
Myös olin varma, että keppien jälkeen hypyn kautta irtoo helposti putkeen, mutta nähtävästi hidastin liian aikasin vauhtia, kun ehti pyörähtää/kysyä ennen putkea. Oho onpa Ryppy ollut kuulolla nyt viimeaikoina aina vaan paremmin ja paremmin. Eipä siinä kummempaa, suht sujuvaa vauhdikasta menoa. Tuloksena vitonen kepeiltä siis ja sillä päästiin toiseks (2./28), yks nolla ja hyllyjä olikin sitten 20 kpl.

Toisen radan alun hypyt oli vähän vinossa toisiinsa nähden ja siitä renkaalle. Pyryn laukan pituus yllätti mut, vaikka siitä nipin napin oikein selvittiinkin. A:lta rontti varasti liikkeeseen. Kepeille päätin sitten vaihtaa puolta putken ja hypyn välissä, etten ainakaan olisi näköesteenä kepeille, ettei taas tulisi keppivirhe. Suunnittelin siihen myös menosuuntaan pienen käsijarrutuksen, mutta nyt en ole varma, kun ei ole videoo, teinkö sen. Jokatapauksessa meni hienosti kepeille. Valssikin meni hyvin ja nyt otin keinun ja puomin kontaktit kunnolla pysähtyen. Sitten ihan lopussa piti taas viedä vedolla putken ekan suun ohi, joka meni hyvin. Vein ihan putken suulle asti ja jäin sille reunalle oottelee että tekisin pienen puolivalssin, mutta Pyry ampaskin putkesta suoraan eteenpäin ja hypyn ohi. Siinä sitten mietin haenko vielä hypylle ja loppusuoralle, vaan en enää viitsinyt, niin siitä sitten lopulta hylly.

Aatelkaa, mulle jäi yllättäen ihan hyvä fiilis viikonlopun kisoista. Toki paremminkin olis voinu mennä ja nolliakin tulla. Ehkä ne vielä joskus, kun kokoajan opin lisää tuon Pyrhösen kanssa menemisestä. 

Palkintojen takia en tietty kisaa, mut olin kyl vähän pettyny, kun sain hopeasta ruusukkeen ja pienen pytyn eikä ees koiralle mitään. Ja kummallakaan en tee mitään, olis edes saanu vaihtaa pullaan vaikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti