torstai 5. joulukuuta 2013

5.12.2013 Yllärireenit

YLLÄRIREENIT

Mulla oli koulutusvuoro ja Taru ilmotti olevansa kipee ja sanoi, että ota se Pyry mukaas. Kiitos Taru. No loppujen lopuks onneks otin, kun paikalla oli vaan Krista Tomyn tilalla ja Katri kahella koiralla. Ehdittiin oikein hyvin tehdä vaikka mitä.

Suunniteltiin Kristan kanssa jo siinä paikalla olevista esteistä treenirata, kun luultiin olevamme eka ihan kaksistaan. Ja siitä radasta tulikin aika hyvä, sopivan haastava. Ja oli sitä ihan kiva kouluttaakin, "älä tee niinku mä teen, vaan niinku mä sanon". Krista koulutteli sitten mua, kiitos.

Parin putken ja kontaktien keskellä neljä hyppyä melkeinpä neliössä. Meille Pyryn kanssa oli vaikea kulman yli takaahypyn jälkeinen hyppy taas takaa, kun sivulla oli kivasti ansahyppy. Siinä oli muutamakin vaihtoehto. Parhaat oli backlap ja toinen niistopersjättö. Ja tuo jälkimmäinen oli meille ehdottomasti sujuvampi ja varmempi. Yritin kuitenkin tahkota tuota backlappia, mutta Pyry eksyi koko ajan ansaesteelle eka, kun olin myöhässä ja rintamasuunta aukes väkisin jne. Että se itse backlap ei ollut se ongelma (kyllä irtoo), vaan saada Pyry sinne takaakiertoon. 

Toinen haastavampi paikka oli putkesta peräkkäin pari pakkovalssia. Ja siinäkin toisella vaihtoehtona taas backlap. Siinä taas backlap oli meille helpompi. Toinen pakkovalssi oli haastava, koska Pyry ei oikein merkistä lukenut sitä ensimmäistä, niin en päässyt tarpeeks aikasin irti siitä, ja tuli kiire. Mutta kyllä ne onnistui silti. 

Lopulta jäin hallille yksin vähäksi aikaa, tein pari kertaa radan ja muutaman kontaktin kaupanpäälle. Ja menipä nyt hyvin, kaikki. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti