perjantai 27. joulukuuta 2013

26.12.2013 Takaakiertoja Sporttiksella

TAKAAKIERTOJA SPORTTIKSELLA

Piiiitkästä aikaa päästiin treeneihin. Kyllä olikin jo vieroitusoireita. Tuolla on niin kiva treenata, kun ei ole niin kellon päälle. Radalla paljon takaakiertoja, laskin että ainakin 8! Ja meillä pysyi rimat aika hyvin, vaikka ensin pahinta pelkäsinkin. Väsyneenä rupes pudottelee. Yhden miinuksen keksin, kun ei oikein tullut sylkkärikäteen, hyvä jos vilkaisi. Mutta tehtiin sitä vastoin paljon hyviä pätkiä. Vielä kun saisi ne yhdistettyä.

Yksi positiivinen juttu oli putkesta putkeen meno, kun itse olin puomin toisella puolella ja Pyry meni siellä toisella puolella, kun kaksi putkea oli siinä peräkkäin u:na puomin alla. Kyllä ne vaan osaa kääntyä oikein, kun pitää kiinni metrisäännöstä. 

Persjättö oli myös mukava tehdä, kunhan vaan teki kaiken ajoissa. Lähetys hypylle ja siitä heti samantien persjättöön. Kun oikein ajoissa teki, niin melkein jäi aikaakin, että olisin voinut kokeilla muurilla vielä takaakiertovalssia. 

Sitten jonkun aikaa treenailtiin takaakierto+päällejuoksua. Selkeesti en vaan luottanut ensin koiraan, vaikka lähteehän Pyry herkästi mun liikkeeseen mukaankin. MUISTA sijainti, ennakointi, merkkaus ja ennenkaikkea KATSE! Vaikka monta kertaa tuotakin otin uudestaan, niin kiva sitä silti oli treenata, varsinkin kun äkkäsin (katsojien avustuksella) tuon katseen suuren merkityksen taas tuossakin kohtaa. Kiitos avusta Saija, Pasi ja Laura!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti