maanantai 27. lokakuuta 2014

26.10.2014 Lägin kisat

LÄGIN KISAT

Anne Viitaniemen radat olivat haastavia, ainakin nopeille koirille. Sai muutamassa kohtaa tosissaan pohtia mitä kannattaisi ja mitä uskaltaisi tehdä. Tuloksilla ei juhlittu, 15, hyl, 10. Mutta ylläri ylläri, olin suht tyytyväinen silti.

Se mitä lähdin hakemaan, oli ne kontaktit. Ja ekalla radallahan hän otti kaikki kolme kontaktia ja lähti vasta luvalla pois. Uskomatonta, että se on oikeesti mahdollista kisoissa! Ja tehtiin ihan samaa rataakin. Kolme rimaa tuli kylläkin alas. Rata oli sen verran vauhdikas, että eipä siellä nollia juuri tullut. Ja vauhdissa sitten rimoja tuli alas.

Kakkosrata oli onnetonta menoa, Pyry varasti keinulta. Niinpä käveltiin sitten pihalle sieltä. 

Kolmas rata oli hyppis, niin mentiin vielä kovempaa, jos mahdollista. En sitten kunnolla ohjannut rengasta, kun jo keskityin tekemään putkelle vastakäännöstä, että saisin Pyryn kääntymään, niin menipä sitten renkaan ohi. Ja vielä sitten yksi rima. Sillä kympillä oltiin kuitenkin neljäs ja voittajalla vitonen. Ja taas oltiin samalla radalla Pyryn kanssa. Se fiilis on aika ihana. Putkesta kääntymisiä oli monta ja niiden eteen en uskaltanut lähteä loikkimaan, niinpä takaaleikkailin.

ILLALLA LIIKKEESTÄ PYSÄHTYMISIÄ

Tokossa kouluttelin taas arkitokoa, niinpä menin myöhempään ryhmään taas. Aiheena liikkeestä pysähtymiset. Heli E koulutteli. 
Eka paikkamakuu 2 minuuttia. Pyry pysyi upeesti. Otettiin sitten yksitellen sivulle. Ja jatkettiin tuota yhdessä tekemistä eli kenenkään ei tarvinnut odotella. Tehtiin kaikki (kolme, minä, Pia ja Ellu) yhtäaikaa rivissä, mutta käskyt eriaikaa. Ja menihän se Pyry halpaan muiden käskyllä, muttei toista kertaa. Pöh. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti