maanantai 27. lokakuuta 2014

27.10.2014 Turhauttavaa

TURHAUTTAVAA

Eihän me vaan palata siihen aikaan, missä hermo meni lähes joka treenissä, eihän. Nyt sais riittää nää villit touhut. Todella turhauttavaa katsella muita treeniryhmän koiria, jotka tuntuvat niin kuuliaisilta, ja joilla pystyy tekemään kokonaista rataa.Yritin pitää Pyryn vireen alhaisella tasolla. Oma vire nyt oli mitä oli, ei mikään parhain mahdollinen.

Thililtä ihan kiva vauhdikas rata, pitkillä väleillä. Ne välit on vaan meille myrkkyä. Kun se vauhti on aina sama, täysiä, niin eihän se mitään käteen tuloa tai jarrutusta tee. Mitä siis pitäis tehdä. No ainakin käteen palkkausta. Ja sehän vasta tuntui olevan vaikeata keskellä rataa.

Putkesta kohti hyppyä, jossa voi tehdä vippauksen tai poispäinkäännöksen. Mulla lelu ensin koiranpuoleisessa kädessä. Pyry tietää paremmin "joo joo, meen ensin tän, tuun sitte". Laitoin sitten vetopuolelle sen lelun ja ihan sama juttu. Ei tule ihan kevyesti lelukäteen, koska esteet on viel parempi palkka.

Onko kunnonkohotuksen paikka vai kurinpalautuksen vai molempien. Niin turhauttavaa kuitenkin rämpiä jo ties monetta vuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti