torstai 9. lokakuuta 2014

8.10.2014 Jee jee

JEE JEE

Pakko on viel näin keskellä yötä kirjottaa blogia. Saijan treeneissä meni niin hyvin. Pyry oli super!

Rata oli hauska, eka puolikas oli sellanen ässärata, jossa sai mennä kovaa. Yhden ainoan kerran läks keinun kontaktilta ja siinäkin ehdin jo sanoa "hyvä". No haukuin noloksi kuitenkin kovaan ääneen, mutta eipä tuo kovin katuvalta näyttänyt. Vähän pälyili epävarmasti.Ei muuta kuin epiksiin viikonloppuna, kun niitä varastamisia ei treeneissä tule.

Toka puolikkaassa olikin sitten ihan erilailla tekemistä. Renkaan kautta hypylle putki leijeröiden, Siinä vain piti mennä riittävän pitkälle saattamaan ja heti kutsua "läpi läpi". Siinä kokeilin myös takaaleikkausta ja valssia. Ja kaikki onnistui, mutta ehkä tuo ykkösvaihtoehto tuntui omimmalta.

Sitten oli putkesta sellanen hyppykimara vähän kolmiomallisesti ja putki siellä hollilla kiusana. Ensin tuntui takaaleikkaus ainoalta järkevältä vaihtoehdolta saada herra pitkäsääri kääntymään. Käännöksen juju oli siinä, että piti ensin ohjata yli ja vasta sitten kohti seuraavaa estettä. Sitten kokeilin persjättö+vastakäännöstä. Ja vielä valssi+vastakäännöstä. Ja tältä vanhalta rouvalta onnistui kaikki!!! Siihen päälle vielä uusi valssi ja sylkkäri. Jiihaa.

Siitä olin kaikkein iloisin, että me löydettiin jopa jarrut. Ne on olleet meidän "pitkän uran" aikana enempi kadoksissa. Loppusuoralla vielä sellanen tuplasylkkäri, joka sekin meni ihan priimasti. Jee jee. 

Vielä ei pää särje. Jos tää jatkuu viel aamullakin, niin aksa on parasta lääkettä! Onneks on viel vapaapäivä. Ja nyt unta kuulaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti