torstai 20. marraskuuta 2014

19.11.2014 Kaikessa rauhassa

KAIKESSA RAUHASSA

Maanantaina Jaksin treeneissä ei tosin menty kaikessa rauhassa, kun oli sen verran kiemurainen rata ja joka toinen este mentiin takaa. Meinaan unohdin välillä mihin piti mennä ja oliko edestä vai takaa, varsinkin kun keskittyi johonkin kohtaan pidempään ja joku este mentiin jopa seitsemään kertaan.

Jäin sitten jumiin pidemmäksi aikaa suorasta putkesta kääntymiseen. Putki oli ehkä 1,5 metrin päässä A:sta ja kun Pyry ei kääntynyt tiukasti, niin otti aina A:sta vauhtia. Vastakäännös on aiemmin tehonnut, mutta jotenkin se ei sopinut tuohon kohtaan. Jaksi sitten veti lelulla, niin sitten kääntyi vasta.

En edes päässyt koko rataa, kun halusin kokeilla tiettyjä vaikeita kohtia. Onneksi mentiin Anun kanssa puoliksi, kun oli kuitenkin melkoinen vauhtirata.

Tänään keskiviikkona oli omatoimireenit. Saija oli lähettänyt radan, joka olikin varsin sujuva. Meitä ei ollut muita kuin minä, Sari ja Jaksi. Saatiin treenata yllinkyllin ja kaikessa rauhassa. Mentiinkin vuorotellen, kukin kolmeen otteeseen. Ihanaa, kun ei tarttenu kellosta välittää.

Meillä meni kaikilla varsin hyvin, kun rata ei ollut mikään supervaikea. Tekemistä toki silti riitti. Treenasin erikseen muutamaa kohtaa.

16-17-kohdan "sylkkärissä" piti oikein vaatia, että tulee käteen asti ensin. 
20-21-kohtaa kokeilin molemmilta puolilta, hyvin tuli myös vetoon (ja todella hyvin pysähtyi kontakteille). 
21-22-23-kohdassa tajusin vasta lopussa miten se kannatti meidän tehdä, ettei valu. Tai oli siinäkin pari vaihtoehtoa, niistolla kunnolla ensin jarruttamalla ja toinen vähän kauempaa tehdyllä valssilla. Jälkimmäinen tuntui paremmalta, kunhan piti huolen, ettei yhtään peruuttele vaan menee seuraavaa estettä kohden.

Oliko tositreenaajat vaan paikalla vai lahjattomatko vaan treenaa. Niin tai näin, aksa on kivaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti