sunnuntai 9. marraskuuta 2014

9.11.2014 Lieros

LIEROS

ATT:lla kisat, tuomarina Anders Virtanen ja tekemistä radassa riitti. Alussa meillä jo levis, kun ajattelin sellasta mitä lie niistontapasta alkua, jossa mun mielestä, kun nyrkki on edessä, niin siitä ei mennä läpi, ennenkuin siirryn alta pois. Vaan tuopa meni, about viis metriä selän takaa ja samalla toisen hypyn. Jatkoin kuitenkin rataa ja sain jopa keinun kontaktin hyvin onnistumaan, mutta sitten meillä ei taas menny yhteen. Niinpä päätin, että nää lähtee nyt pois, en rupee säätää jokatoisella esteellä. Harmittavaahan tuo on aina, kun on opetellut kivan radan ja haluiais kokeilla yhtä ja toista juttuu.

Toinen rata olikin sitten hyppis. Lähes samanlainen alku, mutta toiseen suuntaan. Nyt päätin minäkin valssata niinkuin Iris ekalla radalla. Ja mietin jo valmiiksi, etten yhtään peruuttele, vaan lähden samantien sivuun toiselle esteelle. Mutta kaarratti kuitenkin ja melkein meni putkeen. Matka jatkui juoksusuoralla, jossa eka hyppy piti ohjata, ettei tule ohi ja sitten pinkoa eteenpäin. Siellä nurkassa meille tuli sitten ne ainoat virheet, eli kauimmaisen esteen rima ja seuraavalla esteellä kaarratti ohi, joten jouduin palaamaan vähän takaisin, siis kielto. Ja olinko saanut Timolta ulkona juuri ohjeita sitä kohtaa varten, mutta ei tää pää pysty sisäistämään noin nopeesti näköjään, harmi. Muuten rata oli kuulemma ihan jees, ei se huonolta itseasiassa tuntunutkaan. Oltiin sillä kympillä sitten kuudensia. Aikaa ei voi kattoo, etenemä vain 4,10 m/s, kun tuli tuo kielto ja vähän kaarrattikin, mutta Pyry meni ihan tarpeeks kovaa.

Tarttisin varmaan sen kolme rataa, kun eka menee aina hermoiluks. Ja ajoituksissa on tietty parantamisen varaa, mutta ainakin sais olla tomerampi käskytys. Uskon, et sillä pelastais jo paljon. Mut hei, ongelmakohta ei tänään ollut kontaktit ainakaan (vaan se villi velikulta). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti