lauantai 1. marraskuuta 2014

31.10.2014 Ohjattua

OHJATTUA

Mietin jo viitsinkö ollenkaan lähteä omatoimitokoon, kun se tekeminen on vähän niin ja näin. Mutta päätin sitten, että meen puoleks tunniks ja keskityn lähinnä seuraamiseen. 

Eka otettiin kyllä paikkamakuu 4 minuuttia piilossa. Yksitellen laitettiin maahan ja se menikin hienosti ja koko se 4 minuuttiakin. Yksitellen sitten laitettiin myös perusasentoon ja Pyry nousi ylös Lauran (vieressä) käskystä, pöh. Otin uudestaan ja ok. Näissä on meillä ollutkin vähän treenaamista.

Sitten otettiin myös istuminen 2 minuuttia, jota en ollut koskaan tehnyt. Tällä kertaa jäin kentän reunalla enkä mennyt piiloon. Hyvin istui. Ehkä voin ens kerralla mennä sitten piiloonkin.

Sitten otin sitä seuraamista siellä "rauhallisemmalla" puolella. Vähän on ruvennut keulimaan, että piti muistutella paikasta. Ja sitten siellä heitettiin kuitenkin kapulaa, että sain pitää Pyryä kaulapannasta kiinni, ettei hae muiden kapuloita. Vauhtiliikkeet piti olla toisella puolella. Säännöt on tehty rikottaviksi. Menin itse sitten sinne vauhtipuolelle ottamaan noutoa Pyrylle. Ja siinä piti taas muistuttaa, ettei kapula hölsky suussa.

Sitten saatiin taas vähän uutta oppia. Kiltti Sari opetti meille vähän ohjatun noudon alkeita. Alku menikin hienosti, mutta sitten jäi edelliseen suuntaan kiinni, vaikka näytin toiseen suuntaan. No pitää opetella sitä merkkiä ensin erikseen. Sitten pitäis päättää mitä sanon, kun lähetän oikeelle tai vasemmalle. Tällä kertaa vain näytin ja sanoin "tuo". 
Olipas se kivaa. Kannatti tulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti