tiistai 4. marraskuuta 2014

3.11.2014 Superkepit

SUPERKEPIT

Anun radalla u-putki oli houkuttimena keppien päässä, mutta eipä tuo Pyryä haitannut, vaikka lähetti kepeille mistä vaan (kokeilin ainakin kolmea eri paikkaa). Kiva rata, jossa ehdittiin kokeilla vaikka mitä vaihtoehtoja. Ja meidän tasoon nähden meillä ei mennyt hassummin. Tänään ei tarvinnut turhautua.

Vaikea selittää aina noita kuvioita, kun en tiedä mikä nyt oli taas minkäkin nimi esim. mikä ero flipillä ja japsilla ja sokkarilla tai sitten ihmisnuolella ja päällejuoksulla (vai onko se juuri tuo juoksu.) No eniveis jotain kuvioita teen ja toiset sopii meille paremmin kuin toiset. Sylkkäri-persjättö sujui meiltä hyvin. Sen sijaan takaaleikkauksella hypylle, hyppäsi nähtävästi mun taittuvan ranteen suuntaan (kuulemma äitinsä poika) vai olisko seinä hämänny.

Kontakteille pysähtyi ihan priimasti ja niiden turvin ehdin vaikka minne. Pitkä vienti whiskyllä vähän himmaili. Muurilla takaakiertoja ei olla pahemmin tehty, mutta ei siinäkään ongelmaa. Pakkovalssi-jaakotus, jees. Niistossa kunnon stoppi, ennenkuin lupa mennä. Putken ekan pään ohitukset vedolla, jees. Lopussa viel kepit sinne ansaputken suuntaan ja siinäkin onnistui valssi ja myös veto. 
Tuntu, et kaikki onnistuu, kunhan mun pää vaan eka pystyy sisäistää muutoksen/vaihdon. Kait tässä näillä kokeiluilla oppii tuntemaan itselle ja koiralle sopivimmat ohjaukset. Ainakin oli kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti