lauantai 16. helmikuuta 2013

14.2.2013

Ystävänpäivätreenit Sporttiksella

Pasin varsinainen tosiystävän rata. Hih. Oottakaa vaan ens viikkoa, kosto elää! No oikeesti, oli kyllä vaikea, mutta ei mahdoton, ja silti sellainen, että tahtoisi kokeilla joka kohdassa ainakin paria vaihtoehtoa. Mutta eihän mulla aika riitä ikinä, kun jään prkle junnaamaan aina jotain kohtaa. Melkein meni paremmin lopussa, kun menin takki päällä vähän ja ilman yleisöä.

Hurja kohta, jossa Pyry tulee miljoonaa putkesta ja pitäis tehdä päällejuoksu. Huh. Yllättäen ajoituksen kanssa säätöä. Ja koska ei olla treenattu niitä ihan hirveesti ja palkattu, niin mun on vielä hiukka otettava puolivalssilla, että saan Pyryn kääntymään. Kun selvitin sen, niin jatkosta olinkin jo myöhässä. Pitihän mun kokeilla whiskylläkin lopussa, kun alunperin niin suunnittelin. Se tuntui ehkä helpommalta, kun ei tarttenu ainakaan pelätä, että koira tulee syliin. Tosin Pyry ei juuri minuun ole törmäillyt, mutta se vaan tuntuu niin hurjalta, kun iso koira tulee triljoonaa kohti. Osaisinpa vielä liikkua ajoissa "alta pois".

Hei nythän mä vasta hokasin tai oikeammin sain radan reunalta ohjeita pakkovalssiin. Mitenkä se Saija ohjeistikaan...käyn toki merkkaamassa, mutta Pyryn tultava sen verran kauemmaksi esteestä kuin käsi yltää, jotta sen olis helpompi hypätä ja rimakin pysyisi. Jei. Muista muista muista!

Puomin jälkeen ei ollutkaan niin älyttömän vaikea kuin ensin luulin. Normikäännös ja seuraavalla saksalainen sujuivat ihan jees. Joo joo tahkosin aikani, kun putkelle en saanut aikaiseksi liikkeellä jarruttamista enkä minkään  muunkaanlaista jarruttamista. Sen kaarroksen takia jouduinkin sitten taas vähän odottelemaan pakkovalssin kanssa. Twistilläkin kokeilin sitä kohtaa, eikä hullumpi, pitää vaan lähtee ajoissa liikkeelle. Mutta yllättäen tämä kohta tuotti aikalailla huteja. Keinu nyt meni tosi hyvin. 

Vielä olisin halunnut kokeilla vaikka mitä, mutta annoin Pyryn levätä. Niinku se nyt levätä olis halunnu, nippanappa malttoi käydä juomakupilla juomassa. Varsin hauska rata, jossa erikoisia estekohtia mm. A:n edessä oli metrin päässä putki poikittain ja rata loppui niinku siihen. Harmittaa, kun en tajunnu kokeilla sitä kohtaa. Olisin halunnu nähdä miten Pyry reagoi sellaiseen radan lopetukseen, olisiko kenties hypännyt putken yli. Kerran meillä kyllä oli A ja tosi lähellä seinä, eikä se meitä juuri haitannut. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti