perjantai 8. helmikuuta 2013

7.2.2013

SPORTTIKSELLA KAIK YHES KOOS

Paikalla siis meidän junnut + Pätmän ja Ava, ja olipa siellä yksi pariskuntakin, tutustumassa Viuhkaan ja Viuhkan lapsiin. 

Herranen aika, me päästiin 9 esteen rupeama! Eli noin puolikas kisaradasta! Oikeesti oltais päästy 13 estettä, mutta rupesin säätää 90 asteen käännöstä keinulle, kun en ollut siihen tyytyväinen. Tein sitä sitten ihan normikäännöksenä Pasin ohjeiden mukaan. Ja sen ajoitus ja rytmitys oli mulle vähän vaikeeta, ylläri. En edes kokeillut vastakäännöstä, kun päätin että onhan sen nyt onnistuttava näinkin.


Keinun jälkeen takaakierto, hyppy, pussi ja parin hypyn hässäkkä. Parikin vaihtoehtoa, pussin jälkeen valssi tai toista puolta hyppyä päällejuoksuna. Ensimmäistä en uskaltanut tehdä, kun pelkäsin yhteentörmäystä kun Pyry tulee ampumalla pussista. Sama mahdollisuus oli periaatteessa päällejuoksussakin. Ja vasta nyt tajusin, että miksen tehnyt sitä seis-jarrutusta, siten olisin saanut vauhdin pois ja helposti välistä hypylle. Mä oon aina hyvä täs jälkiviisaudessani. Mutta takaakierron jälkeen piti lähettää Pyry hypylle ja malttaa sen verran, että Pyry lukitsee sen seuraavan hypyn, niin sitten vasta ite pistellä aika haipakkaa, että ehtii sinne päällejuoksukohtaan. Tämä oli radan hankalin kohta, kaikille.

Kepit meni suoraan "seinää päin" ja tosi lähelle. Siinä ajattelin, että mennään eka kerta kunnolla ja palkkaan ja sitten toisella kertaa pääsen lopusta hieman irtaantumaan sivuttain. Mutta seinä oli niin painostava, että vika väli jäikin sitten tekemättä. Sitä sitten mentiin pari kertaa ja jo rupesi sujumaan. Olipa hyvä harjoitus.

Meidän mittapuun mukaan mentiin Pyryn kanssa aika hyvin. Meno tuntui oikeinkin mukavalta ja Pyrykin tuntui olevan hyvin kuulolla. Se on kyllä niin muru.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti