perjantai 8. helmikuuta 2013

5.2.2013

VIRKKALASSA KRISTA KOULUTTI

Paikalla vaan minä ja Jaksi. Mukavaa saada lähes yksityisopetusta. Hankalahko kolmosten rata, joka siis oli myös edellisellä ryhmällä. Tai siis se oli meille hankalaa ja paikka paikoin Ninjallekin.

Kakkosella hyppy takaa, kokeilin pakkovalssia ja päällejuoksua (twistin tyyliin). Päällejuoksulla sain paremmin etumatkaa, mutta molemmat ok, kunhan vaan lähti heti oitis liikkeelle.

Leveet valssit oli vähän hankalia, kun tuntuu, että sitten Pyrykin menee leveesti. Whisky-leikkaus meni hyvin. A:lla lähti ekalla kontaktilla liikkeeseen mukaan ihan ilman lupaa. Murr... Piti vähän muistutella Pyrylle, mitä kontaktilla tehdään. Ei niin mitään, ootellaan ja vasta luvalla saa lähteä.

Kepit meni hyvin loppuun asti, vaikka ohitin kepit ja menin jo hypylle tekemään niistoa. Leijeröin kepit myös siten, että väliin jäi A ja vielä rivi hyppyjä. Mutta kauempaa, kun yritin lähettää kepeille, niin ei millään tahtonut löytää koko keppejä. Siinä ne oli aika lähellä, mutta tiedä sitten mitä Pyryn pururadalla liikkui.

Viiden hypyn loppusuora oli haastellinen, kun ensimmäinen piti kiertää takaa, niin minä juoksin sitten lähestulkoon Pyryn perässä ja huusin vaan "eteen, eteen". Palkattiin lelulla perillä. 

Rimoja tuli alas jonkun verran, ihan liikaa. Ja nyt yritin olla todella hurjana, että olisi epämiellyttävä olo kun riman pudottaa. Hyppyytin sitä Janitan treeniä, eikä siinä ollut ongelmaa. Pyry hyppää niin kauniisti. Mutta hypyt osana rataa...voi per...

Mukava treeni ja olihan siinä tahkoomista. Hyviä pätkiä ja vähemmän hyviä pätkiä. Sellasta se on nykyään meillä joka kerta. Mutta aika ainakin riitti treenaamiseen, sitä oli yllin kyllin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti