sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

15.-16.3.2014 Mouhijärvellä

MOUHIJÄRVELLÄ

Leirillä Mouhijärvellä Mäkelän Markon opissa. Tykkäsin kovasti, hän on niin selkeä, kärsivällinen, kannustava ja ennenkaikkea mukava. Hän sai minutkin tsemppaamaan vielä kovemmin. Kaikkea olen valmis kokeilemaan, kunhan saan kokeilla myös omaa suunnitelmaani. Treenisysteemi sopi meille varsin hyvin ja sitä oltais Helin kanssa ehdotettukin. Mentiin kahdessa 10-15 minuutin pätkässä esim. eka ryhmä a,b,c,a,b,c jne. Siten Pyry jaksoi tehdä ja keskittyä, koska sai tauon välissä, koska tekee aina niin täysillä.

Mitä jäi mieleen?
-Putki suorana A:n alla. Lähetys putkeen ja hyvin kerkesin silti persjättöön toiseen päähän.
-Japanilaisen tekeminen välistävedon jälkeen tuntui vaikealta. Ikäänkuin kaksi ohjausta samalle esteelle, yhdessäkin on tekemistä. En vaan vieläkään oikeestaan oo varma miten se tehtiin ja miten se eroaa flipistä, jos nyt edes tiedän mikä se on. Suunnittelin siihen kohtaan jaakotuksen tapaisen ja se toimi hyvin.
-Niistopersjättö, mikä ihana liike, sillä sain vähän etumatkaa.
-Twisti,päällejuoksu tai kopteri. Edelleen luulen tekeväni twistiä, kun oikein kunnolla käännyin, mutta jalat ei kääntyneet, niin se onkin kai sitten päällejuoksu. Ja sitten saatiin opetella uusi "kopteri". Eikä hassummin. Tosin en tehnyt sitä vauhdin kanssa osana rataa. 
-Pitkät sivuttaiset estevälit, ääk! Usko loppuu toisinaan. 
-Poispäinkäännös puomilta sujui yllättävän hyvin. Hassua on vaan sanoa "tule, mene".  
-Takaakiertoihin tolpat avuksi, että kiertäisi vähän kauempaa.
-Muista katse, katse, katse! Lauantaina tein valssia ja katse lähti aina seuraavalle esteelle, jopa ilman koiraa!
-Valssit treenattava, ensin saatava jarruttamaan esteellä.
-Päällejuoksutkin on kivoja.
-Putkijarrut ei. Vaikka tein mitä, Pyry vaan laitto korvat luimuun ja menoks suoraan eteenpäin. Ei siis tottele. Sitten Marko laittoi lelun maahan, joka näytettiin Pyrylle ja avot miten superi käännös. Tuota ehdottomasti treenattava. 
-Enpä muista tehneeni renkaalle vastakäännöstä aiemmin. Outo kohta, mutta se vaan oli tehtävä, muuten lähti kepeille. 

Oho jäipäs paljon asioita mieleen. Osa onnistui hienosti ja osaan jäi treenattavaa. Ja tehtiin muutamia eläinkokeitakin. Kellotettiin ja kokeiltiin eri ohjauksia. Oikein hyvä mieli jäi ja tahtois lisää. Ihana viikonloppu hauskassa seurassa, vaikka pieni flunssa yritti kovastikin iskeä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti