maanantai 31. maaliskuuta 2014

31.3.2014 Kontakteja ja erotteluja

KONTAKTEJA JA EROTTELUJA

Treeneissä yritettiin nyt tehdä kisanomaisesti rataa ja kontakteja ja saada aikaiseksi varastelu, että pääsen siitä sanomaan. Ja kerran onnistuinkin. Ongelmahan meillä nähtävästi onkin siinä, että ollaan tehty liikaa pätkissä ja ne on kuin omat lajinsa pätkäjutut ja radanteko. Talvella se vaan on sellasta, ettei isoa kenttää ole missä treenata rataa. 

Otin viereisellä kentälläkin puomia ja A:ta ja leikkasin alastulolla ja hyvin kesti. Mutta ylösmenot rupes vähän huolettaa. Vaikka kuinka yritin rikkoa rytmiä ponkasi usein aika ylös kontaktiosuudelle. Pitäiskö ottaa joku nosetouch-kuuri, että laittais pään alas mennessään. 

Itse radalla tein putkesta kääntymistä ja puomi-putki-erotteluja ja tietty niitä kontakteja. Erottelut meni ookoo, kun vaan annoin Pyrylle tilaa mennä itse. 
Hiukka alussa rupes Pyry vouhottaa, haukkuu ja vouhottaa mennessään, ja silloin tulee rima alas. Ei muuta kuin maihin ja tilanne seis ja hetki rauhottumista. 

Halusin yhdessä kohtaa kokeilla myös kopteria ja ei hassummin. En tiedä onko se meidän juttu, mutta onnistuu. Käännöksen pitää vaan tapahtua nopeesti, että ehdin kunnolla ottaa Pyryn kanssa hypyn, ettei rima putoo. Huomautettuani rima pysyi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti