maanantai 24. maaliskuuta 2014

24.3.2014 Kontaktisulkeiset

KONTAKTISULKEISET

Ensin arvelin kerkeenkö töiltä lainkaan treeneihin, mutta kyllähän aksalle aina aikaa löytyy. En jaksanut jäädä duuniin, mut kummasti jaksoin treenailla. Meillä on tosi kiva ryhmä, vaikka vähän eri tasoisia kaikki ollaankin.

Aika vauhdikas rata. Vaan eikö ne aina oo. Radassa sai pistää töppöstä toisen eteen. Vähän oli sellasia kohtia, että oli vaan kaks vaihtoehtoa ja niitä kokeilemalla löytyi sitten se itelle paras. 
Edestä tykkäisin ohjata, mutta niin vaan tänäänkin leikkasin takaa ja huutelin vaan vasen, oikea, vasen. Ja ne toimi. Samoin huomaan, että mun on vaan oikastava sieltä mistä voin, välillä vähän riskilläkin, muuten ei kerkee Pyryn mukaan.
Kepeille menot oli metrin päässä A:lta ja ahistavasti seinän vieressä, mutta Pyry meni ne niin upeesti. Kertaakaan ei edes vilassu A:ta.

Puomi mentiin pari kertaa ja A kerran. Lisäksi otin vielä erikseen kontakteja. Kyllä niin helposti lähtee mun liikkeeseen mukaan, aijaijai. Niistä ei voi livetä, ne pysähtymiset on mulle elintärkeitä, ainakin vielä. Hyvin pysyi, kun ensin vähän muistuttelin. Tein hämyjä, persjättöjä ja molemmin puolin. 

Kivat treenit, ja osasin viel lopettaa ajoissa, kun jo muutenkin tein kahdes osassa. Ja Pyry oli pähee. <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti