sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

30.3.2014 Ruutuuuu

RUUTUUUU

Tänään Marikan koutsaamana opeteltiin ruutua. Tai oikeammin käytiin läpi osia siitä. Pyry on joskus penskana viimeks tehny jotain ruudun tapasta. Eli meidän piti alottaa ihan alusta. Pitää vaan laittaa omat kriteerit ja pitää niistä kiinni, olla siis mustavalkoinen.

Saatiin kotiläksyks nyt pari hommaa. Erikseen stoppia ja erikseen ruutuun menoa. Maahanmeno kauempaa näytti jo tosi hyvältä, toki matkaa pitää siinäkin vielä lisätä. 

"Top"issa on vähän hankaluuksia ehtiä palkkaamaan ja lähti tulee mua kohti. Niinpä käytän vielä lisäkäskynä "odota". Häivytetään se sitten heti, kun rupee tajuumaan, että topissa todellakaan ei enää liikuta mihinkään. Ja siihen mukaan sitä odotusaikaa.

Ruutuun menossa Pyry ei tajunnut pelkkää maahan taputtelua, vaan lähti etsimään mitähän se tänne piilotti. Otettiin sitten lelu avuksi ja sai ottaa lelun ja juosta läpi. Sitten kun tajuaa "top"in niin voi laittaa targetin tai namikupin tai lelun ruutuun noin puolenvälin tai vähän alle -kohdalle ja välillä vaikka taputellakin tai vaikka molemmat. 

Tokon jälkeen käytiin sitten toisella kentällä ottaa vähän A:n kontaktia, eikä siellä muita esteitä edes ollut. Juoksin kovaa ohi A:n suoraan ja vähän vinottain ja molempiin suuntiin. Eikä siinä ollut mitään hankalaa, Pyry pysähtyi joka kerta. Eli kisoihin tai epiksiin treenaamaan niitä. Niissä on kuitenkin joku ylimääräinen kisajännitysfiilis tai joku, että Pyry kyllä tietää olevansa kisoissa eikä treeneissä. Ja silloin siihen tulee mahdollisesti vielä yks vaihde lisää myös vauhtia, jos se on mahdollista. Mutta kyllä tuo taas palautti uskon, että me osataan se. Se vaan pitää vielä siirtää kisoihin asti ja puuttua siihen, jos ei tee niinkuin on opetettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti